Tuesday, November 13, 2012

TEIN SEN...

...eilen toppasin vihdoin toisen 6a-6b boulder projektini. Olisi sitten mun kolmas 6a toppaus, luulen tosin et tuo eilinen vihreä reitti lähempänä 6b:tä kuin a:ta, ja sit se pinkki joku 6a.

Ensimmäinen ongelma reitillä oli toiseksi korkeimmalla otteella, jonne ensimmäistä kertaa kiiveten pääsin puhtaasti. Ote on pyöreähkö ja siinä pieni pokettii. Kun kurottaa otteelle pitää ensin ottaa oikealla kädellä ja sitten siirtää vasemman käden pari sormea pokettiin ja sitten lähteä kurottamaan oikealla kädellä viimeiselle otteelle. Ongelma oli että sormeni eivät pysyneet poketissa enkä osannut kurottaa vikalle otteelle.

Toista treeni kertaa kun työstin projektia opin siirron ja pääsin vikalle otteelle. No sitten seurasi pääkoppa ongelma, en uskaltanut dynota toppiin.

Kolmannelle treeni kerralla, eilen, siirsimme porukalla punaisen patjan suoraan reitin alapuolelle ja uskalsin dynota ja toppasin reitin. JEE TEIN SEN. Minusta pääsi irti sellainen tuuletus että!!

Sitten kun piti ottaa todistetta toppauksesta alkoi taas vasemman käden sormet poketista liukumaan ja sormet väsymään, enkä saanut todistetta videolle. Huomenna uudestaan boulderoimaan ja toivottavasti saan reitin videolle, se on todella mahtava reitti ja olen todella iloinen sekä ylpeä että toppasin sen. Sloupperi otteet ja dyno niin ai että!!

Tässä kuitenkin pikkasen esimakua reitistä..vaikka tuossa se tyssää tuohon pockettiin. Huomenna toivon mukaan alusta loppuun asti video todiste.


- Sara

No comments:

Post a Comment