Friday, November 23, 2012

Suunniteltu...

on puoliksi tehty mutta valitettavasti tällä viikolla se jäi puoliksi tekemättä, jos niin voi sanoa.
Koulu pahasti nyt sotkee jaksamistani. Meillä on niin kova tahti kurssi kurssinsa jälkeen.
Yhdessä kursissa yleensä yksi tentti mutta 1-3 tehtävää, jotka ovat esseitä ryhmätyönä tai yksilötyönä.
Jokaiseen tenttiin yleens 1 kirja, ja sitten yhteen tehtävään noin 1-3 pakollista lähde kirjaa. Jos sitten onkin kurssin aikana kaksi tehtävää niin se onkin sitten jo yhteensä noin 6 lähdekirjaa + sitten tenttikirja. Ja näiden tekoon ja lukemiseen yhteensä semmoinen vajaa 4 viikkoa.

Tänään loppui yksi kurssi, ja olen saanut viikolla tehtyä yhden yksilö esseen 12s ja ryhmä esseen 12s tehtyä. Viikonloppuna koittaa kahteen tenttii lukemista ja sitten alkaakin jo taas uusi kurssi ja sama ruliannssi uudestaan. IHANAA

Kiipeilemässä olen nyt käynyt joka toinen päivä ja sen huomaa kunnossa, olen jotenkin ylirasittunut. Kiipeilyurheilijoiden leikkimielinen köysikisa viikon päästä 1.12 pv klo.14.00 eteenpäin.
Pelkään pahaa että koko homma lässähtää jo karsinnoissa. Olen aivan puhki.

Viikko sitten lopetettiin boulderointi ja siirryttiin nega seinien liidaukseen ja kisaseinään totuttelemiseen.
Se onkin varmaan sitten pitkä työ, että siihen massiiviseen hänkkiin tottuisi. Mun tekniikka täysin jostain vedetty kun tulee hänkkiin kisaseinällä. Mulla ei ole mitään korea, ja jalkavoimaa, painovoima vetää mut alas. Mutta toivoa varmasti on, kunhan sinne laitettaisiin helpompia reittejä, että tällainen aloittelijakin pääsisi niitä kipuamaan ylös asti.


Kisojen jälkeen ajattelin pitää viikon tauon ja sitten siirtyä takaisin boulderointiin, ja spesifisti nega boulderointia, ja tekniikka harjoittelua. Liidausta pitäisin yllä minimi kerta viikossa.

Sitten tekisi taas mieli ilmoittautua Adventure partnersin kiipeilyvalmennus kurssille. Tulisi enemmmän vertais tukea tähän kiipeily treenaamiseen, ja voisi taas oppia jotain uutta.

- Sara

No comments:

Post a Comment