Saturday, November 10, 2012

Koulu asiat nyt vähän...

..junnaavat paikallaan. Tässä olisi viikko aikaa kirjoittaa 'Juureni' tehtävää, jossa pitää pohtia suvun ja kasvatuksen merkitystä lapsen kehitykseen. Miksi minä olen sellainen kuin olen.


En ole päässyt oikein mihinkään, tekstiä en ole siis saanut aikaiseksi. Olen kyllä haastatellut isääni, josta ei nyt oikein saanut mitään irti. Mummo taas osasi kertoa aika paljon, kaksi tätiäni on vielä vastaamatta. Pitäisi myös kaksi kirjaa lukea kyseiseen tehtävään, ja niidenkin sisällöt tuottavat hieman ongelmia.

Haikeeta on kyllä tätä tehtävää tehdä koska pistää kyllä miettimään omaa lapsuuttaan ja perheeni funktiota elämässäni. Varsinkin äitini roolia elämässäni ja miten hän vaikutti minuun. Tästä tehtävästä pitää myös pitää esitys enkä oikein tiedä mitä sen kanssa tehdä, ja mitä puhua. Äitini kuoli viime vuonna niin koko aihe on suhteellisen arka.


Samalla pitäisi työstää yhtä ryhmä tehtävää johon myös lukea kaksi kirjaa. Sitten olisi myös kaksi tenttiä johon pitäisi lukea. Kaikki tämä kolmen viikon sisällä. Ihan nice siis!

Viikolla kävin pikkaisen ostoksilla ja päivitin hieman urheiluvaate varastoani. H&M saa nykyään aika hyvänlaatuisia ja hienoja urheiluvaatteita. Ostin uudet juoksutrikoot, urheilurintsikat, urheilutopin, fleece paidan, microfleecepaidan ja sääristimet. Saahan sitä näyttää hyvältä kun urheilee!

Kävin myös kiipeilemässä taas Perjantaina. Tuntui polvessa vieläkin. Nyt kyllä pikkaisen alkaa huolestuttamaan koko polvi. En kestäisi sitä että joutuisi luopumaan kiipeilystä. Nyt taas lepoa La ja Su ja boulderoimaan taas Maanantaina. Täytyy myös mainita että se toinen 6a reitti jonka boulderissa toppasin viime viikolla onkin gradelta 6a-6b. :D Tajusin asian vasta tänään että kiipeilyareenalla uusi grade systeemi ja toppaamani reitti onkin 6a-6b väliltä. Se toinen yhtä moovia vaille topattu reitti on myös 6a-6b. :D



Vihdoin kiitos-kortit tilattu ja saatu. Lähetetään joulukorttien yhteydessä, säästää hieman postimerkkien kanssa. Lähi ystäville voikin sitten ihan joululahjankin yhteydessä antaa.

Joulukortti matskut myös jo ostettu Sinellistä, ja olisikin sitten aika alkaa niitäkin työstämään. Minkäköhänlainen rumba niidenkin kanssa taas.

Hyvää viikonlopun jatkoa!!

- Sara

3 comments:

  1. Heippa,

    Onpa raskas tehtävä, varsinkin kun äitisi kuolemasta ei ole kovinkaan kauan. Oma isäni kuoli 13 vuotta sitten ja vanhemman menetys on aika rankka kokemus - etenkin kun on vielä nuori. Voimia!

    Onko tuo toppi H&M:n urheilumallistoa? Näyttää tosi hyvältä! Monet H&M:n urheilutopit ovat mielestäni yllättävän laadukkaita, joten niitä löytyy omastakin kaapista läjä :)

    ReplyDelete
  2. Maarit - Joo on se todellakin raskas tehtävä. Tänään itkin taas pitkästä aikaa oikein kunnolla. Oli vaikea lukea tädilleni esittämien kysymyksien vastaukset, monet kun tietenkin koskivat äitini lapsuutta, hänen nuoruuttaan ja hänen persoonaa ja äitiyttä. Kiitos, kyllä tämä varmaan tästä..kunhan saan sen pois alta voin varmasti vielä iloita itse tehtävää.

    Joo tuo toppi on H&M uutta urheilumallistoa, kuin muis ne trikoot. Itse asiassa pidän H&M urheilumallistosta paljon, nykyään ne on suhteellisen laadukkaita. :D

    ReplyDelete
  3. Suruun ei ole kuin yksi lääke - aika.

    Ja perhana - mun täytyy varmaan raahata mun laiska hanuri keskustaan ja käydä H&M:llä ;) Tosin mulla on nyt taukoa liikunnatsa, joten aikaa ainakin on :)

    ReplyDelete