Sunday, November 4, 2012

Päivät ne niin kummasti vaihtelevat. Joskus hyvä päivä ja joskus huono. Tässä jotenkin pari viikkoa ollut huonoja päiviä mutta eilen olikin sitten vihdoin hyvä päivä.

Heräsin pitkästä aikaa Lauantaina kiipeilemään. Lähdettiin naapuri ystävän kanssa boulderoimaan Areenalle. Ystäväni piti suorittaa perusvoimaa ja minä ihan vain perus boulderointia, kokeilla topata mahdollisen paljon reittejä.

Manka kädet. Kokeilin kaverin mankka nestettä. Oli uber hyvää.
 
Tuli siinä sitten vedettyä yksi uusi 6a ylös asti. :D Jonka vieressä oli toinenkin 6a jota aloin sitten projektoimaan, läheltä liippasi että sekin olisi mennyt, mutta vähän liian kinkkinen vielä, ehkä seuraavalla kerralla.

Tässä yksi uusi vihreä 5c jonka toppasin, se oli vähän vekkulimainen mutta meni kuitenkin. Kun sen toppaa on vähän hassussa asennossa, ainakin näin lyhyenä, kun seinä pyöreä ja vetää sua ulospäin ja ote ihan siellä ylhäällä.


Sitten vielä "proof" että menin sen uuden pinkin 6a:n. :D


Boulderoinnin jälkeen suuntasin kotiin vaihtamaan vaatteeni ja odotti treffi ilta mieheni kanssa.
Olin varannut meille leffa liput Skyfalliin. En kummemmin ole Bond tyyppejä mutta tämä uusin leffa oli saanut niin hyviä arvosteluita. Ja hyvät arviot annan itsekkin sille. Oli kyllä hauska sekä toimintatäytteinen leffa. Ja alan kyllä lämmetä sille Craigille. :D

Hopea on uusi valkoinen eiks je?
Laitatin itseni sitten treffeille oikein nätiksi ja niin tunsin itsenikin pitkästä aikaa. :D
Tänään sitten Jumalaa ylistämään kirkkoon ja kummipojalle sen jälkeen.
Jos illalla vielä vetäisi jonkun uber pitkän kävelylenkin ystävän kanssa tai crossailisin tunnin.

Huomenna alkaa sitten koulussa uusi jakso taas ja siirryn Kauniaisten toimipisteeseen vuoden loppuun asti. Voin alkaa kävelemään kouluun ja takaisin. :D Taas hyötyliikunta käyttöön.

Ihanaa Sunnuntaita kaikille!!

- Sara

No comments:

Post a Comment