Wednesday, January 26, 2011

Haasta minut

Pieni loma teki oikein hyvää vaikka vain pari päivää vietin Ruotsin risteilyn parissa. Oli oikein mukava olla ajattelematta töitä ja aikatauluja. Vähän tuli ostettua taas pientä mukavaa päälle pantavaa.

Tällä viikolla en ole paljon päässyt treenaamaan. Vähän on pikkuisia terveys ongelmia..en nyt mene yksityiskohtiin mutta täytyy kyllä vähän katsoa mitä teen ja kuinka paljon. Harmittaa. Toistaiseksi olen kerran käynyt kiipeilemässä ja kerran hiihtämässä.

Tiistaina kokeilin taas dipit ja leuanvedot myötäotteella ja uudet enkat tuli 7kpl molemmissa. Pikku hiljaa siis siinäkin eteenpäin.

Haasta minut!!

Ajattelin, mitä jos TE haastaisitte minut erilaisiin puuhiin. Otan yhden haasteen vastaan kerran viikossa riippuen haasteen pituudesta. Jos haaste vaatii aikaa niin sitten pidemmällä aikavälillä. Voitte kommentin kautta hastaa minut, facebookissa tai s-postitse. Ilmoitan sitten aina kun aloitan haasteen ja minkä haasteen otin vastaan. Katsotaan miten pärjään teille!! Joko haaste ONNISTUNUT tai EPÄONNISTUNUT. Eikö olisikin hauskaa!! Kuka haluaa olla ensimmäinen?


- Sara

No comments:

Post a Comment