Wednesday, December 29, 2010

Uuden vuoden lupauksia

Lounas; avokado-rossolia, kalkkunaa, raejuustoa ja porkkanalaatikkoa

Ensi viikolla on aika aloittaa lyhyt karppaus kausi, jotain pari viikkoa. Tässä joulun aikaa on taas tultu syötyä vähän liikaa suklaata ja taatelikakkua. No mutta se tietenkin kuuluu asiaan.

Uuden vuoden lupauksia pitää alkaa miettimään.  
Mitä te ajattelitte luvata itsellenne?
Niitä on aina kiva tehdä, saa lisä pontia ja intoa treeniin. Eihän ne tietenkään tarvitse olla mitään liikkumiseen tai syömiseen liittyviä asioita, ne voi olla ihan mitä vain.

Minä yleensä en tee lupauksia koko vuodelle vaan päätän jonkun tietyn ajan kun yritän pitää kiinni jostain tietystä. Nyt ajattelin jättää leivän syönnin pois kolmeksi kuukaudeksi sekä Tammikuun aikana suorittaa aamulenkkejä (30min) tyhjällä vatsalla. Minut on vedetty joogan ja pilateksen maailmaan mukaan, siihen yritän vähän enemmän myös panostaa. Kohta ei ole aikaa enää jäljellä kaikkii ihaniin harrastuksiin mitä löydän. Täytyy sitten katsoa mitä tuloksia nämä nyt kuitenkin tuo.

Eilen olin taas kiipeilemässä ja alkoi uuden reitin ja vaikeusasteen tavoittelu. Vaaleansininen 6c on nyt sitten minun päämääräni tässä seuraavat kuukaudet. Saa nähdä kuinka nopeasti sen pääsen loppuun asti. Eilisen perusteella voi tapahtua aika nopeasti.

Tänään luvassa jääkiipeily kokeilua kun Pirunkallion jääkiipeily kallio avataan.  Kaikki mukaan vain!!

Uusi liike; minä edellä, sinä perässä! 
Liikkuvuutta lantiolle!!

Alku asento

Loppu asento. Toista sama toiselle puolelle.

60-pv:n burpee haaste

58pv: suoritettu tapaan 20, 15, 12 ja 11


- Sara

1 comment:

  1. Hei,
    Ja Hyvää Uutta Vuotta!
    Jos saa esittää toiveita niin olisi mukava että laitat lisää noita erilaisia liikkeitä ja etenkin liikkuvuutta parantavia liikkeitä. Kiitos.

    ReplyDelete