Monday, December 6, 2010

Sukset jalkoihin ja ladulle

Hiihtoladut Espoossa

Hiihtokausi avattu eilen ja voin sanoa että olen jäänyt siihenkin koukkuun. Vaikka ensimmäisellä kerralla vain 6.5km saatu taakse niin kehossa se kyllä tänään tuntuu. Kertaakaan en kaatunut mutta paljon heilahduksia kylläkin. Hihittelin ja huutelin siellä itselleni että hiihto kaveriakin taisi vähän hommani huvittaa.

Eilen minun piti käydä kiipeilemässä mutta vasemman käden bicepsin kiinnityskohta jostain syystä nyt haluaa aina kipeytyä ja ärsyyntyä tuosta kiipeilystä. Onneksi hiihdossa se ei mitenkään ilmoittanut olemassa olosta..olkalihaksessa, reisissä ja selässä sen sijaan tuntui.


Huomenna latu odottaa taas, yksin taikka kaverin kanssa.  Taidanpa yrittää vetää kahdesti saman reitin ja katsoa miltä se tuntuu. Haaveilen jo hiihto/laskettelu reissusta Lappiin Helmi-Maaliskuussa 2011, täytyypä vaan saada porukka kasaan. Kerro jos kiinnostaa liittyä seuraan!

Lunta sen kun lisää tulee. Tänään meinasin jo jäädä autoni kanssa jumiin, mitenköhän huominen päivä sujuu. Lunta kun tulee enemmän koko ajan kuulemma koko yön. Meitä kaikki taitaa odottaa täysi katastrofi päivä huomenna. Pitäkää päänne kylmänä !!


60-pv:n burpee haaste

35pv: suoritettu


- Sara

No comments:

Post a Comment