Friday, December 3, 2010

7a projektilaiset ähertämässä taas

Kiipeilty taas
Nyt on myös ulko-lenkkeilykausi avattu. Kävin toissa päivänä yksin tunnin juoksu lenkillä.  Kertaakaan en lentänyt perseelleni mutta seuraavana päivänä pohkeet olivat semmoisessa kunnossa että tiesi liikkuneensa lumella/jäällä. Ihanan raikas ilma oli ja lumi teki kyllä maisemista kauniin. Talvella lenkkeily sujuu hyvin kunhan pukeutuu oikein, kerroksittain. Siitä enemmän ohjeita myöhemmin.
Leaderin After minttu-suklaa.




7a projektilaiset olivat eilen taas kiipeilemässä. Uusia reittejä kokeiltu. Ei mitään uusia saavutuksia minulta, paitsi uudet reitit keltainen 6a toisessa kerroksessa ja törkeän helppo oranssi 5a. Kiipeilyparini sen sijaan kokeili ja saavutti uuden valkoisen 7a reitin yli puoleen väliin. Olin ihan äimänä. Siis se 7a projektilainen kohta on 7a kiipeilijä !! Hän edellä, mä perässä, varmasti mutta hitaasti.

Tänään Porvooseen yöksi toisen siskon lapsia hoitamaan. Huomenna varmaankin juoksulenkki jossain vaiheessa, ja sunnuntaina odottaa kiipeilyä sekä neitsyt hiihto Espoon keskuspuistossa. Suunnitteilla hauska Feel-Good ilta porukassa, olisiko kiinnostuneita?

60-pv:n burpee haaste

31pv: suoritettu

- Sara


No comments:

Post a Comment