Thursday, December 16, 2010

Muunlaista arkea

Eilen oli mukava päivä. Aamulla olimme kiipeilemässä taas. Minun täytyi ottaa varovasti kun tässä nyt taas vähän uusia rasitusvammoja ja täytyi tässä tehdä päätös että pidän kiipeilystä nyt taas vähän taukoa. Ei tästä mitään tule jos pääsen viikon kiipeilemään joka sitten johtaa viikon lepoon ja sitten taas viikko treeniä jne. jne.
Kana-feta salaatti

Eilen lounastin mieheni ja yhden ystävämme kanssa Kampin Johto Caféessa, yksi lempi lounas kahviloistani.  Oli todella mukavaa vaiheeksi lounastaa ihan keskustassa, ystävien kanssa ja että ei tarvitse itse mitään alkaa kokkailemaan. Tilasin kana-feta salaatin jossa oli keitettyjä porkkanoita ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Nam nam Ja päälle valitsin vielä mango-jugurtti salaatinkastikkeen, sopi todella hyvin yhteen.

Eilen kävin vielä illalla kävelemässä ystäväni kanssa reilun puolentoista tunnin lenkillä. Oli oikein mukavaa olla raittiissa ilmassa ja hyvässä seurassa.

Tänä aamuna kun heräsin huomasin kuinka väsynyt, kipeä ja painava keho minulla tänään on. Tarvitsen lepoa. Huomenna ONNEKSI saan nukkua niin pitkään kun lystää. Olen herännyt 06.30-07.30 joka aamu tällä viikolla. Enpä taida laittaa herätyskelloa päälle yhtään ensi yönä.

Tässä hyviä joululahja ideoita aktiivisille, itselläni nämä ovat joululahja toivelistoilla:





60-pv:n burpee haaste

45pv: suoritettu tapaan 22 ja 23

- Sara

No comments:

Post a Comment