Sunday, September 19, 2010

Uusi apuväline tuo uutta motivaatiota juoksuun

 

Hankin itselleni GPS podin. Hyvä väline lenkki poluille. Se saapui postissa viikolla ja pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan sitä lauantaina. Olin hieman pettynyt koska km vauhti näyttö hyppelehtii koko ajan, saa minut ajattelemaan onko se on luotettava. Tosin lenkin jälkeen kun katson tuloksia niin se näyttää kuinka pitkän matkan juoksin, mitä keskiverto vauhtia juoksin joka on hyvä juttu. Täytyy tulevalla viikolla käydä useammin kokeilemaan jos ei sada, ehkä muutan mieleni.

Vaikka 1/2 maratonista oli 6pv niin lauantain lenkki tuntui jaloissa ja oli rankkaa. Yllättävän kauan kestää palautuminen. Ehkä en ole syönyt tarpeeksi maratonin jälkeen palautuakseni, siksi keho jotenkin niin väsynyt.

HCR 2011 olen jo ilmoittautunut. Tavoitteena sielä 2h ja sitten ensi vuoden loppu kesästä 1/2 maratoni saisi jo kulkea alle 2h. Nyt siis vain koko talvi juoksu treenaillessa, joko ulkona tai juoksumatolla salilla.

Pitäisi tässä laatia itselleni viikko treeni ohjelma. Auttaisi pysyä jonkinlaisessa järjestyksessä kun tulee treeniin. Ajatuksena kuitenkin 2-3krt/vko seinäkiipeilyä, sitten 1-2krt/vko salitreenit, 1krt/vko intervalli juoksut, kotona pyöräilyä cycle opsilla ja sitten vielä 2-4krt/vko juoksulenkit. Kuulostaa paljolta eikö? Onhan se aika paljon, jotain joudun varmaan karsimaan ja pitää joku fiksu järjestys saada treenille.

- Sara



1 comment:

  1. Kuulostaa kyllä tosi paljolta tuo sun treenimäärä! Kiitos vielä saliohjelmasta, se vaikuttaa hyvältä! Pitää keksiä vielä joku muu harrastus tuomaan vaihtelua, esim uimisen voisin ottaa takaisin ohjelmistoon :)

    ReplyDelete