Sunday, September 12, 2010

1/2 maratoni päihitetty

Espoon 1/2 rantamaraton reitti


Ensimmäinen 1/2 maratoni on nyt takanani ja olen oikein tyytyväinen. Pystyin hyvin maltillisesti juoksemaan, kiitos juoksu kaverilleni jota jouduin olan yli useasti tiirailla jos mennään liian kovaa tai ei. Yhdessä juostiin kutakuinkin ensimmäiset 13km. Sitten laitoin iPod luurit korvaan ja ei kun menoks.

Vaatetukseni kanssa hässlään
Semmoista 6 minuutin kilometri vauhtia menin läpi koko matkan, siis kevyttä, mukavaa juoksua ilman veren makua suussa. Valitettavasti tunnettu SEINÄ tuli vastaan 17km kohdalla ja siitä eteenpäin piti psyykata itseäni jaksamaan. Jalat kangistuivat täydellisesti ja tuntui siltä etten mene yhtään eteenpäin. Viimeisellä kilometrillä jaksoin kaikesta huolimatta vielä pinnistellä ja ohitella, viimeinen kilometri meni melkein alle 5min.

Tosiaan tavoitteena ei ollut mikään tietty aika, vain maaliin pääsy.Aikani loppujen lopuksi oli ihan hyvä: 2.12.29.Tämä tarkoittaa sitä että 2h alitus olisi ollut mahdollista jos olisin alusta asti mennyt omaa vauhtia, mutta hyvä näin. En harmittele. Tämä oli ensimmäinen kerta ja hyvä että se on maltillisesti juostu läpi ja koettu.

Valmis juoksemaan, I think !
Olo oli melko väsähtänyt kyllä juuri maaliin tultua. Jalat kuin lopettivat juoksemisen, ne menivät heti veltoiksi. Pääkoppakin oli ihan sekaisin myös ja onneksi mieheni tuli paikalle ja ohjasi minua eteenpäin.

Tästä voi vain mennä eteenpäin. En vielä jaksa ajatella jos 10.10.2010 osallistun Vantaan 1/2 maratoonille tavoittelemaan 2h alitusta. Saa nyt ensin nähdä miten kehoni voi huomenna, kuinka huonoon kuntoon tässä vielä mahtaa tulla. Reidet ja pohkeet eivät pidä tällä hetkellä rappu kävelyä ylös- tai alaspäin, sekä alas-istumista ja ylös-nousemista. Varmaan huomenna parempi.

Huomenna kuitenkin koettaa uusi päivä, ja tavallinen työpäivä. Itse pääsen hierontaan mutta myös minulta monet saavat hierontoja huomenna. Toivottavasti jaksan möyhentää toisien kehoja kun oma keho huutaa Hoosiannaa!

Tyytyväinen osallistuja

ONNITTELUT kaikille muille jotka olivat juoksemassa tänään. Mielestäni on jo todella hienoa jos on edes suoriutunut 1/2 maratonista vaikka aika olisi mitä vain.

Se on todellinen ja hieno saavutus. Olkaa ylpeitä ja iloitkaa!

- Sara

No comments:

Post a Comment