Thursday, September 23, 2010

Palauttavaa välillä

Tässä melkein jo meinasin kirjoittaa kuinka kauhea kausi minulla on meneillään kun tulee kiipeilyyn mutta eilisen kiipeilyn jälkeen kaikki se unohtui, ainakin hetkeksi.(ehkä vielä palaan kertomaan kauhu kaudesta)

Eilen kiipeilin ystäväni kanssa miltei 3h, emme malttaneet lopettaa vaikka kunnon päänsärkykin laskeutui päälleni jossain vaiheessa. Oli niin hauskaa ja saavutin uusia ennätyksiä ja reittejä.

Kiipesin toisen 6a reitin elämässäni, siitä suorittauduin with sweat and tears! ;) Olin todella ylpeä itsestäni. Perään kokeilin 5c reittiä jolle aina jäin nyöhyämään ihan alapäähän, otteet kun ovat niin pienet ja aika kaukana toisistaan. Nyt sekin reitti meni oikein sujuvasti läpi. :D Kehitystä on siis tapahtunut.

Tänään kipeä keho on riesana ja tarvitsisin hierontaa. Huomenna odottaa kuitenkin taas jo uusi kiipeily päivä. Täytynee vain helppoja reittejä tällä kertaa ottaa että saa keho palautua ja levätä.

Illalla olen menossa pitkästä aikaa Myllypuron liikuntakeskukseen treenaamaan. Siellä vietin aina 5-6krt/vko talvikaudella silloin kun vielä harrastin pikajuoksua. Tänään tosin ohjelmassa kevyttä lenkkeilyä, koordinaatioita ja venyttelyä. Palauttava treeni siis kyseessä.
 
- Sara

No comments:

Post a Comment