Thursday, July 11, 2013

Vuosi yhdessä...


...uusilla Mr and Mrs titteleillä!! Vietimme sunnuntaina 7.7.2013 ensimmäistä häävuosipäivää. Häämatkaa ei olla vielä edes vietetty, saa nähdä jääkö Barcelona vain unelma häämatkaksi. Ehkä sitten 5-vuotis hääpäivänä pääsisi sinne ihastelemaan sitä kaupunkia.

Nautimme yhteisestä aamupalasta, teimme lettuja, mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Nautimme mustikoista ja tuoreesta ananaksesta. Oli ihana aamiainen. 

Iltapäivä ja ilta vietetty Helsingissä

Viime aikoina olen lenkkeillyt enemmän kuin kiivennyt. Viime viikolla kävin kaltsulla kahdesti, josta toisella kerralla liidasin minun viime vuotisen sportti projektini 'Heroes in Heaven'. Viime vuonna kyseistä reittiä yritin liidata, toisen pultin jälkeen pää ei antanut periksi. Espanjan reissu oli kyllä antanut itse varmuutta, sillä nyt reitti meni ekalla ylös, ja vielä kaverin kiivettyä se kakkosena liidasin sen uudestaan. 

Voi melkein sanoa, jos ei muita onnistumisia tule tänä kesänä, niin minä olen kyllä täysin tyytyväinen saavutuksiini; kaksi sporttia Suomessa ja varmaan tusina Espanjassa. 

Kesä on ihana
Tänään tuli talviturkki heitettyä, vihdoin. Lenkkeiltiin ystävän kanssa Oittaan rantaan 7.5km meiltä päin, sitten pulahdettiin veteen jonka jälkeen nautittiin vähän kylmää juotavaa ja lenkkeiltiin takaisin kotiin toiset 7.5km. Oli todella raikastavaa. Ensi viikolla ajateltiin lenkkeillä Solvallaan asti n. 17km, uida siellä ja tulla bussilla kotia.

Rakkaalle toin tulijaisia Oittaalta
Nyt tuleekin sitten lapsi täytteinen viikonloppu. Siskontyttö E viettää To- Su meillä, ja kaikkea kivaa saamme taas tehdä ja keksiä. Varmasti uimista, Angry Birds parkkia, lettuja ja mitä vielä!!!

Yritän v-loppuna taas päivittää reissu kertomusta, mielestäni oli kiva tähän väliin jotain muutakin.


- Sara

No comments:

Post a Comment