Monday, July 29, 2013

Kirjoittaminen...

...tönkköilee, ei oikein jaksa, mutta kuvat ehkä sanovat enemmän kuin sanat.

Aika paljon olen lenkkeillyt
Ja lukenut

Vahingossa juoksin 1/2 maratonin

Ja tavannut ihania vauvoja

Lukenut lisää...

Ihastellut vasta syntyneitä

Maalaillut ja lukenut taas...

Käynyt 50 sentin aamiaisella Ikeassa miehen kanssa

Treenannut leukoa ja pitoja

Kokeillut uusia viinejä

Mutta kalliolle en ole päässyt kolmeen viikkoon. Alkaa vähän kyllä ahdistamaan. Monet sitten varmaan kysyy, no miksi en ole käynyt. Simple truth, raha ja kiipeily pari. Ja sitten varmaan mietitte, no eihän ulkona maksa mitään kiivetä...no mutta kyllähän rahaa tarvitsee, että auton tankki täytetään, sillä Nuuksioon lukuunottamatta PK-seudun kiipeily paikkoihin ei pääse bussilla. Toiset ehkä pyöräilevät kalliolle, mutta minusta ei ole siihen, selkä ei kestä ja ajallisesti sekä kunto ei myöskään sitä salli. Että sellaista.

Tässä jo mietiskelen talven sisä-kautta. Opinto tuella kun yritän pinnistellä, en tiedä riittääkö siitä tänä vuonna edes kiipeilyyn. Viime vuonna oli raha tilanne vähän parempi niin ostin koulun alettua heti vuosi kortin, siihen meni 1 1/2 kuukauden opintotuki. Tänä vuonna ei kyllä ole raha tilanne sellainen, että niin voisi tehdä.

Pitääköhän tyytyä sitten vain lenkkeilyyn ja lihaskunto treeniin kotosalla ?! 10kerran boulderkortti onneksi vielä käyttämättä Konalan caveen, mutta se onkin sitten siinä.

Elämä ja eläminen on kallista puuhaa, kun tulot ovat opintotuen varassa, saatika kun kesällä ei tukia ole sitten yhtään.

- Sara

6 comments:

  1. Tsemppiä, Sara!
    Aivan ihania elämyksiä ja nautintoja ilman rahaakin saa, kuten sinun kuvista näkyy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Ja niin saakin. Mutta tietenkin sitten rakas kiipeily harrastus kärsii! :(

      Delete
  2. Moikka!

    Me ollaan Alppikerhon jäseniä (vuosimaksu on alle satasen, en muista tarkkaan, sis vakuutuksen), kerhon vuorolla on päässyt konalaan ja pasilaan 2 eur kerta ja areenalle 4 eur. Näistä tulee kolmet kiikut viikossa ja kk-hinnaksi jää rapiat 30 eur. Ei ollenkaan paha, punttiskortitkin maksaa enempi! Ja jos kunnolla pihistää niin kahet boulderkiikut 4 eur viikossa! Me ollaan säästetty näin pitkä penni, kun talvikaudet kiikuttu sisällä. Ja tuli mieleen stadin boulderit, taivaskallio ja mellarit ainakin on mainioita ja pitäs julkisilla päästä helposti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Joo tiedossa noi on..olin ennen Alppikerhossa mukana. Nykyään kuulun kyllä ilomielisesti kiipeilyurheilijoihin.
      täytyy nyt miettiä miten teen kiipeilyn suhteen talvella.
      säästän varmaan parhaani mukaan nyt ensi kuusta lähtien ja sitten ostan varmaan vuoden kortin.

      Delete
  3. Täältä voit lukea lisää vuoroista http://www.suomenalppikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=60

    Ja jäsenmaksusta http://www.suomenalppikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=58

    ReplyDelete
  4. No voi kurjuus :( Tsemppiä reenailun silti!

    ReplyDelete