Thursday, July 18, 2013

Viikon tauon jälkeen...

Oittaan ranta
 ...oli ihana käydä aamu lenkillä tänään. Suuntana oli taas Oittaa muttei uinti taukoa tällä kertaa. Juoksu Oittaalle sujui ongelmitta ja tuntui hyvältä, koti matka oli sitten paljon hitaampaa ja loppua kohden tuli kylkipistosta, niin jouduin ystävän kanssa kävelemään kotiin. Ainakin tuli treenattua.      Kotona vielä tein vatsalihaksia, sekä leuanvetoja reverse push-up- liikkeen muodossa. Huomenna varmasti rintalihakset kipeänä! Tulevana Lauantaina on tarkoitus lenkkeillä Solvallaan ja käydä siellä uimassa, sitten bussilla takaisin kotiin.

Aamulenkki 16.11km 2h Oittaalle ja takaisin

Iltapäivällä suuntasimme mieheni kanssa Tall Ships Helsinkiin. Hienoja laivoja siellä oli, valitettavasti suurimmat laivat olivat yksityistilaisuuksien vallassa, niin emme päässeet astumaan niiden selkään. Sitten iski sade, ja lähdimme kotiin.

Göteborgin edessä sekä Jack Sparrow wanna-be

Viime viikonloppuna, torstai-sunnuntai, meillä oli tosiaan siskontyttö käymässä.
Oli todella tapahtuma rikas viikonloppu mm. Angry Birds puistoa, uintia Oittaalla, puistoilua ystävä pariskunnan ja heidän lapsien kanssa, sedän kanssa nuorten EM-yleisurheilu kisojen seurailua ja yhteiset treenit yleisurheilukentällä.


Roikkumis kisa, tyttö voitti
Lauantaina minä ja tyttö käytiin mieheni kanssa treenaamassa Kauniaisten yleisurheilukentällä. Tyttö jaksoi lenkkeillä 1200m, roikkua leuanveto tangossa, hypätä pituutta ja pelata jalkapalloa. Tyttö mm. vetää jo yhden leuan. Olen ylpeä täti, ja yritän kovasti rekrytoida hänet mukaan kiipeilyn maailmaan, kyllä se vielä lähtee mukaan, tiedän sen!! Entäs sinä, haastan sinut kokeilemaan kiipeilyä!!!

- Sara

No comments:

Post a Comment