Wednesday, January 30, 2013

Vatsa vei mukanansa...

..tai pitäisikö sanoa, vessa veti puoleensa! ;-)
Joo..sairastuin vatsatautiin. Nyt kuitenkin jo olo tuntuu normaalilta mutta tänään vielä levätään. Huomenna jos pääsisi taas seinille, niin hyvä flow kun tuntuu olevan päällä. En ole mitään erityisiä hienoja nousuja tehnyt mutta tuntuu että liidissä taas alkaa tulla flow päälle ja varmuus. Tosin se varmuus varmasti saadaan heti pois jos mut heitetään 6c:ee kimppuun. hahaha

Uudet ripseni, tuovat minun kauniit silmäni esille!! ;-)

Anyways...levätty tässä pari päivää, olen nukkunut yötä päivää ja keräilty voimia. Painokin kivasti tullut kilon tuosta vain alas. hahaha Pystyisimpä pitämään sen siinä vielä niin hyvä.

Mainitsinko että kävin vihdoin laitattamassa ihanaiset ripsienpidennykset?! Tunnen itseni nyt heti aamusta kauniiksi. :D Minulla oli häissä ripsien pidennykset, mutta ne kestivät vain päivän.


Ostin myös vähän uusia treeni vaatteita. Uusi Adidaksen värillinen toppi alennusmyynneistä ja H&M uudet harmaat trikoot. Kiipeilyssä käytän yleisesti vain trikoita. Ulkona bläckärien housuja, mutta täytyisi ostaa uudet, koska vanhoista meni vetskari rikki.

Olen kotona alkanut kiipeilyn välipäivinä tekemään kotijumppaa Bodyrock avulla. Se on ollut hyvää intensiivistä HIT-treeniä. Toisinaan heidän treenit ovat liian rankkoja, ja kiipeily treenit häiriintyy. Katson aika tarkasti mitä lähden tekemään etten liian kovia ala tekemään. Kiipeily treenit ovat kuitenkin ykkös prioriteetti.

Uutta vaatekokoelmaa. Housut: H&M demin superslim, paita Esprit, vyö joku italialainen merkki
 Hyvää viikkoa kaikille. Kohti kevättä hyvin mielin, vaikka luntakin vielä tulee!

- Sara

No comments:

Post a Comment