Tuesday, May 21, 2013

Kaksi viikkoa...

..jäljellä, ja sitten köydet kohti El Chorroa!! Woot wooot Ollaan innoissaan!!

Käsini on vihdoin tervehtynyt. Hänkki menee, krimppi menee, kutokset menevät, ja liidikin menee. Mutta valitettavasti vammat eivät jääneet siihen. 

Maanantaina uskalsin kokeilla jos käsi kestäisi kutosia. Ja siinähän meni sitten ac-niveleni (olkalisäke-solisluu nivel) pois paikoiltaan, niin oletin. Olkapää on ollut koko viikon sen jälkeen kipeä, särkenyt super paljon. Kiivetä olen pystynyt mutta tietyt liikerajat olivat kipeät, sekä rajoittuneet. Toissa päivänä sainkin sen itse paikoilleen ja sain eiliseksi ajan osteopaatille joka sitten vahvisti oman diagnoosini. Saan kuitenkin kiivetä, ja ei Espanjan reissu peruunnu tämän takia. Pikku hiljaa vain liikeraja olkapäässä kuntoon.



Kalliokausi myös avattu Kvarnbyssä. Ensimmäiset nousut olivat haastavat, mm. puusta otin tukea, onneksi siitä ei saanut todistusta!! Ystävän kanssa herätettiin muistissa olevia ylä-varmistuksen taitoja sekä varmistuslaitteen lukitusta. Ystävä sai myös harjoitella asiakkaan laskemista, käyttäen minua asiakkaana.

On se ulko-kiipeily vain niin erilaista ja hauskaa. Saa nauttia hyvästä säästä (yleensä), mahtavasta seurasta, luonnon kauneudesta ja tuoksuista. On kiva hengailla ja höpötellä niitä ja näitä. Nähdä tuttuja ja ei niin tuttuja kasvoja. Esim. Kvarnbyssä tavattiinkin kiipeilyurheilijoita  muitankin.
Sitten olimme onnekkaita kun yksi ystävä kiipeilijä otti kameransa mukaan ja näpsi kuvia. 

Tänään sitten suuntaamme taas samassa porukassa Kauhalaan. Jospa se eka sportti tulisi tehtyä tänään. Maybe. Jos siltä tuntuu. Olisihan se hyvä. Kannattaisi. Jos uskallan.


Ostin muuten sen boulder toponkin. En ole vielä uskaltanut boulderoida kädellä, mutta sekin aikanaan. Varmaan sitten reissun jälkeen lähden boulder mestoja menemään läpi. 

Meillä on myös maalla paljon boulder kiviä. Niitä ajattelin mennä tänä kesänä kokeilemaan, ja voisi oman toponkin tehdä!! 


Viimeistä viikkoakin koulussa menossa ja sitten pitkä, kiipeily täytteinen kesäloma alkaa!! Woot woot


 - Sara

Kuvat(lukuunottamatta topo-kuva): Leopold Holm Photography © 2013

No comments:

Post a Comment