Sunday, February 26, 2012

Terveen kirjoissa..ainakin melkein..

Hyvin on flunssa lähtenyt parantumaan. Olen palannut kutakuinkin normi treeneihin mutta huomaa vielä kyllä kehossa että 6 viikon treeni tauko ja flunssa on tehnyt tehtävänsä. Sykkeet nousevat taivaan tuuliin sekunnissa ja palautumiseen menee pitempi aika.

Eilen olin juoksemassa ensimmäistä kertaa 5 viikkoon. Vajaa 10km lenkki vedettiin ystäväni kanssa ja keski syke oli yli 150. Jalat todella kipeät tänään ja piti monesti kävellä juoksulenkin aikana että jaksaisi, ja että hengitys tasaantuisi.

Tänään olin vetämässä toisen ystävän kanssa peruskunto kiipeilyä. Paremmin meni kuin viime viikolla (joka oli ensimmäinen kiipeily treeni 5 viikkoon). Jaksoin vetää kiipeilyä yhtäkestoisesti 2 x 30min ja päälle vielä yhden vähän vaikeamman reitin jota en tauon jälkeen ollut päässyt oikein minnekkään.

Tulevalla viikolla tarkoitus treenata seuraavanlaisesti:

Ma - Juoksulenkki
Ti - PK-kiipeily
Ke - Juoksulenkki
To - PK-kiipeily
Pe- LEPO
La- PK-kiipeily
Su - Juoksulenkki

Tulevana viikkona myös tarkoitus vetää Nutriletin 5-päivän tehokuuri. Vedän sen kaasoni kanssa yhtä aikaa niin pystymme tukemaan toisiamme. Juoksulenkit pitääkin pitää sen takia kevyinä koska kaloreita ei tule paljon viikolla syötyä.

HUOM! En halua mainostaa että Nutriletin 5-pv kuuri on mitenkään terveellinen tapa pudottaa painoa. Itse vain katson nyt että se voisi antaa minulle kunnon potkun perseelleni, kun muuten tämän GO FAT GO on ollut aika vaikeaa!!

Tsemppiä kaikille viikkoon!

- Sara

No comments:

Post a Comment