Wednesday, October 6, 2010

Syystunnelmiin

Kiipeilystä on ollut vähän taukoa tällä kertaa kun vasen olkapää on vihoitellut. Taisin tässä yksi kerta liian huonosti lämmitellä ja jotain tapahtui olkapäässä. Otin sitten taukoa sen verran että olkapää sai levätä.

Tänään olin sitten kokeilemassa ja hyvin olkapää kesti. Ei tuntunut pahalta laisinkaan. Siis takaisin normaaliin kiipeily treeni rytmiin.

Lenkkeilystä on tullut vaikeaa kun sääkin kylmenee ja pimenee. Minuun iskee syysmasennus. Kaikenlainen ihana ruokakin maistuu näin syyspimennossa..siis lihominen valitettavasti edessä aina talvella, mutta piakkoin jos pääsen ketoosi dietin pariin niin no hätä.

Uinnin pariin en ole vielä päässyt. Aikataulut eivät ole oikein treeni kaverini kanssa sopineet, mutta toivon mukaan ensi viikosta lähtien uinti olisi osa treeniäni.

Töitäkin ollut melko paljon että en ei ole oikein pysynyt sosiaalisen elämän mukana. Ystävät onneksi ovat todella ymmärtäväisiä. Tämä yrittäjän elämä on tällaista..kun menee kovaa menee kovaa ja kun on hiljempi kausi niin sitten ehtii paremmin ystäviäkin tavata.

Piakkoin pitäisi syvävenytys tunnitkin aloittaa syys Uutuutena! Valitettavasti ne ovat ainakin näin alussa vain avoin Spekti Business Parkin työntekijöille.

Jos teillä jotain ideoita tai ehdotuksia palveluksista tai mistä vain niin ottakaa ihmeessä yhteyttä tai kommentoikaa tähän!!

Nyt pieni lasillinen punaviiniä kädessä käperryn sohvalleni katsomaan hieman ihania tv-sarjoja, mm. suosikkini Fraiser.

Tiesitkö että punaviini on jopa terveellistä, oikeissa määrissä? 


Illan jatkoa kaikille!
- Sara

No comments:

Post a Comment