Monday, April 15, 2013

Not yet...more rest...

Viimeistä viikkoa sairaslomaa. Tosin käsi ei näytä merkkejä paranemisesta. Hän tahtoo yllättää minut kovalla vihlaisevalla kivulla aina silloin tällöin. Voltaren geelillä olen hoidellut sitä, kuuma-kylmä suihkutusta kokeillut mutta iho ei tykkää. Kerran tunnissa käden puristusta nyrkkiin ja välillä pientä kevyttä sormien ja ranteen venytystä.


Nyt on ollut sopiva aika kasvattaa treenivaruste varastoa. Kävin ystävän kanssa viime viikolla Partioaidan  tukussa Vantaalla. Sieltä löytyi vaikka mitä. Jouduin kyllä pitämään kiinni lompakosta, etten nyt ihan koko kauppaa vienyt mukanani. Löysin mm. pitkään tarvitut goretex juoksulenkkarit, ja ensi talveksi ulkourheiluun softshell housut. Hulluille päiville jaksoin myös raahautua vaikka inhoan käydä siellä, mutta Helly Hansenin pinkki vedenkestävä laukku huusi mun nimeä. Tarvitsin uuden kiipeilyvaruste kassin, ja sehän sopii hyvin minun värimaailmaan. Vielä puuttuu FiveTenin Blackwingit pinkkinä.
FiveTen Blackwing Pink

Kiipeilytapaturma päivänä ostin myös vihdoin varmistuslasit ja vähän kiivaa väriä sormiin. Uudet kiipeilyhousut pitäisi hankkia myös, pitkät sekä lyhyet. Naisten mallit ei vain jotenkin mulle sovi. Haluaisin Onda Story housut, mutta kyykätessä jotain tulee näkyviin, ja SE ei ole kaunis näky. Miesten versio housuista sopii täydellisesti mutta miesten malli ei taas ole niin imarteleva naisen keholle. Pitäisikö tässä miettiä pistämään pystyyn oma kiipeilyhousu vaatemerkki, rocking hips ! ;-)

Nyt kun en itse ole päässyt seinille niin ole kotona katsellut kiipeilyleffoja ja videoita. Mm. Front Range Freaks tuli katsottua. Olen myös tutustunut Galina Parfenovin blogiin ja hänen treenivideoihin youtubessa. Mahtava ja inspiroiva kiipeilijä. Galina if you are reading this. You are a very inpsiring climber. I wish you all the best in your future. I hope that you may have motivation and strength to keep working hard for your goals. I wish I had been introduced to climbing as a child, then perhaps it would have been possible for me to achieve my dreams. But you are still young and you have everything in your reach!!!

Teille kaikille toivottaen myös hyvää kevättä ja mahtavia ensi ulko kiikkuja!!

- Sara


No comments:

Post a Comment