Saturday, June 23, 2012

Hyvää Juhannusta kaikille

Tänään tasan kaksi viikkoa häihin. Tuntuu että paljon vielä tekemättä vaikka totuus on ihan vastakohtainen. 18.6 alkoi minun kesälomani ja ei tuntunut että olisi ollut loma viikko. Niin paljon olen juossut hää asioilla että on melkein ollut minuutti aikataulu.

En ole ehtinyt ja jaksanut treenata. Paha omatunto on kyllä siitä. Tasapainottava asia on ainakin se etten ole muistanut syödä, joka ei sinäänsä hyvä asia.

Nyt on myös flunssa iskenyt..niin saa nähdä jos tässä pääsee yhtään treenaamaan kunnolla ennen häitä. Olisi kyllä mukava ehtiä parit kalliokiipeilyt tehdä ja sitten juosta. 

Eilen tein ihanan raikkaan salaatin. Olin saanut paprika pensaan tai ruukun tai mitä lie, lahjaksi yhdeltä päiväkodissa hoitamastani lapsen äidiltä. Niissä oli monta paprikaa valmiina niin sain niistä salaattiini väriä ja makua. Lisäsin myös katkarapuja ja hunajamelonia. Namia oli.

Ensi viikolla toivottavasti rennompi viikkoa ja voisin oikeasti ottaa iisisti. Tehdä viimeiset hää ostokset ja hääaskartelut. Treenata hieman ja sitten vain odotella h-hetkeä!!



3 comments:

  1. Näyttää herkulliselta! Jos annat sille puulle paljon valoa ja rakkautta, niin se ilahduttaa sua vielä monella uudella paprikalla :)

    Pari lenkkiä tai kiipeilykertaa tekisi varmasti hyvää, vaikka ajan kanssa onkin tiukkaa. Liikunta auttaa stressiin ja antaa hyvän olon.

    ReplyDelete
  2. Onpas herkullisen näköinen salaatti :D nams

    ReplyDelete