Wednesday, November 10, 2010

Suhatiko sinunkin viikonloppu?

Toyota Kiipeilyareena
Viikonloppu suhati nopeasti mutta saimme sentään ihastella hyviä kiipeiliöitä Pohjoismaiden Mestaruuskisoissa. Tunnelma oli mahtava ja Afterparty oli hauska joka jatkui aamuyöhön asti. :D Suomalaiset kiipeilijät suoriutuivat ihan hyvin, varsinkin miesten sarjassa.
Kyllä taas jotenkin saatiin niin paljon lisä intoa tähänkin hommaan. Jospa sitä joskus itsekkin kilpailisi? En tiedä olisiko minusta siihen että selän takanani massiivinen ihmisporukka tuijottaa minun jäkittämistä seinällä, eihän sitä tiedä kunnes on kokeillut, mutta joskin se saisi odottaa ensi vuoden loppuun asti, ainakin.

Testailua, ei toimikkaan arkivaatteet päällä
Pitkään odotettu liidi kurssi jäi eilen valitettavasti suorittamatta kun kiipeily parini selkä pamahti pahasti..en tiedä kuinka kauan tässä pitää parittomana käydä kiipeilemässä itsevarmistus laitteissa ja itse liidi kurssi taitaa siirtyä ensi vuoden puolelle.          

Eilen sitten olin tunnin juoksu lenkillä ja vedin lyhyen lihaskunto osuuden salilla siihen päälle, askelkyykkyjä laudalle ja pystypunnerruksia tangolla; otin video klipin.

60-pv burpee haaste:
1pv: suoritettu
2pv: suoritettu
3pv: suoritettu
4pv: suoritettu
5pv: suoritettu
6pv: suoritettu
7pv: suoritettu
8pv: suoritettu
9pv: suoritettu
        

No comments:

Post a Comment