Thursday, November 4, 2010

Miten haaste sujuu?

Ala-köysi kiipeilyä (liidausta)
Olen todella onnellinen. Kävin kiipeilemässä eilen, testaamassa jos käteni kestää. :D Se kesti! Nyt on myös puolen vuoden kiipeilyt ostettu kiipeily areenalle. En tarvitse enää ajatella kuinka paljon aikaa on kortilla jäljellä, voin vapaasti kiipeillä niin paljon kun haluan Huhtikuulle 2011 asti. Ja jos paikat eivät kestä ja tulee vammoja niin en häviä mitään, koska voin sitten vain siirtää kiipeily aikaa eteenpäin.

Ensi viikolla odottaa Adventure Partnersin ala-köysi kiipeily kurssi osa I. En tiedä vielä itsekkään jos olen innoissani asiasta tai kauhuissani. hehe Tietenkin haluan edetä kiipeilyssä mutta vielä jotenkin tuntuu siltä etten ole valmis ala-köysi kiipeilyyn..mutta Tiistaina sen sitten näkee. Ainakin ajattelin kokeilla ja katsoa jos kanttini kestää. Yhteistyökumppanini mukaan edessäni vielä on vaikka mitä tulevana talvena, että parempi mun on vain uskaltaa. hehe

Tänään minulla on lepo päivä, kävin hieronnassa kun keho taas niin kipeä. Aina kun on ollut pitempi tauko jostain ja palaa sen pariin niin tulee lihakset niin kipeäksi...mutta hyvän kipeäksi. ;-) Huomenna taas kiipeilemään, lauantaina juoksulenkki ja sunnuntaina taas lepoa. Se olisi tulevien päivien treeni sunnitelmat.

Uusi liikunta väline myös hankittu. En vielä kerro mikä koska ensin itse testaan sitä ja totun sen käyttöön. Sitten lisään tuotteen minun personal training palveluiden yksilöohjaukseen, mahdollisesti pääsen kouluttamaan ihmisiä tämän laitteen käyttöön. Tää on uusi, kova juttu! You don't want to miss it!!

Miten teidän haaste sujuu? Alussahan se on todella helppoa kun ei ole monta burpeeta suorittaa..mutta mitä pidemmälle kun pääsemme sitä raskaammaksi se tulee. Muistakaa että tahti ei tarvitse olla nopea..kaikki tekee oman kuntonsa mukaan. Sitten kun olemme suorittaneet tämän 60-pv burpee haasteen seuraa toinen perään. You'll just have to wait and see!

60-pv burpee haaste:

1pv: suoritettu
2pv: suoritettu
3pv: suoritettu

- Sara

1 comment:

  1. 4 burpeeta takana, kun aloitin jo tuolloin tiistaina :D

    Teen ite vähän helpotettua versiota, eli punnerrus menee polviltaan.

    - Sugarmindy

    ReplyDelete