Saturday, November 13, 2010

Pikku joulut juhlittu

Eilen aloitin päivän puolen tunnin juoksulenkillä, jonka jälkeen suoritin 11pv:n burpeet ja vatsalihaksia. Miten teidän burpeet sujuvat? Vieläkö jaksatte niitä tehdä? 

Boulderointia
Kiipeilemään ehdin myös jossain välissä. Viikon tauon jälkeen taas tuntui todella raskaalta enkä pystynyt suorittautumaan tietyistä reiteistä koska kädet olivat väsyneet. Boulder halli on valmis Areenalla niin pääsin boulderointiakin kokeilemaan. Oli minulle ihan uutta. Tänään rintalihakseni kärsivät siitä, vaikka en paljon edes boulderoinnut, mutta aina uudet asiat väsyttävät lihaksia eri tavalla. Pitänee lisätä boulderointi voima harjoitukseksi treeni ohjelmaani, täytyy ensin vähän keskustella treeniohjelmasta "valkku" Maken kanssa.

Nyt on myös pikku joulut juhlittu kiipeily porukan kanssa eilen. Hauska ja rauhallinen ilta vietimme yhdessä. Italialaista ruokaa kokkasimme, tai no toiset hoitivat ruoka puolen kun minä ja Make vain odotimme kärsimättömästi ruoan valmistumista. Illalliseen kuului alkupalaksi melonia ilmakuivatun kinkun kera, tomaatti mozzarella salaatti, tomaattikeittoa ja pasta carbonaraa. Hyvältä kuulostaa eikö?

Ilta jatkui punkkua hörppiessä ja Trivial Pursuitia pelatessa. Pitänee seuraavalla kerralla valita joku muu peli joka ei kestä niin kauan. Melkein läpi yön pelasimme, loppujen lopuksi Make vei voiton kotiin.

Tänään on lepo päivä treenistä (lukuunottamatta burpeet) ja paremman osapuoleni kanssa menemme treffeille, siis semmoinen päivä tulossa.

- Sara

No comments:

Post a Comment