Saturday, November 6, 2010

Kisoja katsomaan

Olin taas eilen kiipeilemässä. Vedin 4 x 5 reittiä, aina yhden reitin 4 krt peräkkäin ilman taukoa. Oli siis kestävyys treeni ja ihan mukava sellainen. Käsi vieläkin kesti mutta jälkeenpäin valitettavasti tuntui hieman kun palpoin kiinnityskohtia, mutta eiköhän se tästä.

Tämän päivän treenit jo tehty, 65min intervalli lenkki juoksumatolla siten että tein 10min intervalleja eri kilometrivauhdeilla aloittaen 6km/h kävelyllä (lämppäri), 7km/h aloitin juoksemisen josta kohotin vauhtia 8km/h ja 9km/h josta taas sitten aloin tiputtelemaan vauhtia kunnes loppu verkkana kävelin taas 6km/h. On helppoa juosta kokonainen tunti juoksumatolla kun vaihtelee vauhtia, muuten tulee kyllä aika blaah olo kun maisema ei vaihdu.

Tänään vatsalihas liikkeisiin kuului mm. alla oleva liike, tein myös muitakin vatsalihasliikkeitä.

Uusi vatsalihasliike; minä edellä, sinä perässä!

Alkuasento jalkojen väliin nilkkojen kohdalle
Ja laske jalkoja hitaasti lattiaa kohti, ei alas asti. Nosta sitten taas jalat lähtöasentoon.

Tänään ohjelmassa on kiipeilyn Pohjoismaisten mestaruuskisat. En ole koskaan saanut seurata kiipeily kisoja niin illasta tulee kyllä mielenkiintoinen. Finaalijen jälkeen jäämme kiipeily parini kanssa Afterparty juhliin joissa Lil Tony, DJ A. Myllykoski ja DJ Viagra viihdyttää porukkaa. Kilpailut ovat kiipeilyareenalla ja sinne on ilmainen sisäänpääsy, siis TERVETULOA mukaan.

Lounaaksi tein tänään pienen salaatin (jäävuorisalaattia, goji marjoja, maapähkinöitä, rusinoita ja raejuustoa) tomaatti-kinkku omelettin kera. Oli niin nam nam. Kokeile sinäkin:      
   

Tomaatti-kinkku omeletti 
3 kananmunan valkuaista 
1 kokonainen kananmuna
35g miniluumutomaatteja pilkottuna
40g broilerin leikettä pilkottuna

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja paista pannulla kunnes omeletti on valmis.


60-pv burpee haaste:
1pv: suoritettu
2pv: suoritettu
3pv: suoritettu
4pv: suoritettu
5pv: suoritettu

- Sara

No comments:

Post a Comment