Tuesday, November 16, 2010

Ähertämistä ja tippumista

7a projektilaiset olivat eilen ähertämässä Salmisaaressa taas. Valitettavasti 6a reiteillä vasta, ja 6b reitit jumittavat pahasti, mutta kai tästä jotain tulee. Ainakin lihakset jaksavat koko ajan kehittyä ja painokin on kohonnut hieman, läski ei ole lihakseksi muuttunut mutta lihakset ovat lisääntyneet läskien olemassa olon lisäksi.

Mukava (sillä tarkoitan tietenkin aivan vastakkaista) tippuminen tapahtui eilen. Olinpa juuri yhdellä vaaleansinisellä 6b reitillä ähertämässä (hyvä sana jolla kuvailla epämääräistä puuhailuani seinällä) ja tipuin reilusti alas, ja vielä melko matalalta. Huusin ja kirosin koska mielessäni kävi että kohta paukahdan lattialle, sen sijasta ystäväni lennähti ilmaan ja vähän aikaa riipuimme ilmassa kunnes tilanne tasaantui ja tulimme molemmat hallitusti alas.

Tosin yllättävää oli ettei tuntunut pahalta tippua..niin kuin yleensä. Tosin sen jälkeen pelkäsin hieman jopa yrittää vaikeita kohtia kiivetä jotka olivat matalalla. Tästä pitää nyt kuitenkin heti vain taas seinille takaisin ettei mitään traumoja tule.

60-pv:n burpee haaste

15pv: suoritettu

- Sara

1 comment:

  1. Moikka, juu hienoa kehitystä, ja tietystikin se 7A pitää mennä lopulta liidaten, jotta 7A projektin tavoite täyttyy. Mutta teillä vauhti niin huimaa joten uskon että tavoite on saavutettavissa eikä kaukana :)

    ReplyDelete