Monday, August 23, 2010

Terveiset "eräretkeltä"

Muonat mukaan
Viikonloppu onkin jo ohi, se meni nopeasti. Olin ystäväni kanssa kalliokiipeilemässä Haukkakalliolla lauantaina ja telttailimme Loviisassa perjantaista sunnuntaihin.

Paljon muonaa piti pakata mukaan. Ei kyllä kaikki edes mennyt. Kiipeilessä vaikka tulee nälkä niin valitettavasti ei edes ehdi ajatella syömistä kun on kädet täynnä köysiä, prusikoita ja lehmänhäntiä. hehe

M pystyttämässä telttaa
Teltan pystytimme puiden alle turvaan. Tuli oikein viihtyisä olo ja ai että kun oli ihanaa taas nukkua teltassa. Viime kerrastani onkin jo 8 vuotta tai jotain sinnepäin. Vähän kuumat olot tuli lauantaina kun ukkonen käväisi yllämme ja satoi kaatamalla yli yön. Vaatetta piti koko ajan vähentää ja makuupussikin avata. Taisin saada vain noin 4h unta. Ei ihme että olinkin vähän väsynyt ja kärttyinen eilen.


Tämä ihana maisema meitä odotta joka aamu
Aamupalat ja illalliset söimme Loviisan rantamaisemissa. Oli oikein ihanaa vaihteeksi olla lähellä luontoa, tehdä ruokaa trangiassa..vähän erämeininkiä, ihan vähän vain! hehe



Minä ja Gloria nauttimassa puolikuusta
Minun sydänystäväni Gloria oli mukanakin. Nautimme ihanista hetkistä yhdessä. Saimme jopa ihailla perjantai iltana puolikuusta !
Gloria on siis pehmolelu jonka sain poikaystävältäni. Gloria matkustaa minun kanssani minne vain menen, pitemmille matkoille siis. Gloria on tyypiltään virtahepo! :D Ja ihana sellainen.

Kalliolla vietimme 7.5h ja ehdimme noin 3krt vain kiipeillä ja 2krt laskeuta alas-kalliota. Yritimme paria liian vaikeaa reittiä mutta sitten annoimme periksi. Ankkureiden tekoon meni aikaa ja kalliot olivat niin isot ja leveät että kun ei päässyt laskeutumaa kallionseinää niin piti kävellä koko kallion pituuden ja tulla alas toista tietä joka kesti aika kauan.

Odottelen kun M härää ankkurin kanssa
Keho huutaa minulla halleluujaah..on niin kipeä joka paikasta. Kädet ja ylä-selkä kipeä kiipeilystä ja ala-raajat kaikesta ravaamisesta ylös ja alas.

Tästä viikosta tulossa melko kiireinen. On kaikkea puuhaa. Menoja ja tuloja. Tällä viikolla tosin itsekuri tulee koetukselle kun en pysty lenkkikaverin kanssa käydä yhteisillä lenkeillä työaikatauluni takia. Pakko kun on pakko..1/2 maratonikin lähestyy nopeasti..pakko saada enemmän kilometrejä jaloille.

No niin..hyvää viikko kaikille taas kerran ja pysykää vauhdissa!!


- Sara

No comments:

Post a Comment