Thursday, August 19, 2010

Kohti kallioita sekä maratoonia

Viikko taas vierähtänyt töiden kiireissä. Tietenkin on mukavaa että töitä on riittänyt tällä viikolla.
Treenejä en ole pystynyt suorittamaan tällä viikolla niin kuin olisi pitänyt. Keho on ollut jostain syystä niin väsynyt ja kipeä että juoksemisesta ei ole tullut mitään.

Kiipeilemässä olen ollut kahdesti, ja tänään suoritin kaksi 5c reittiä vaikeuksitta. En ole ennen niissä pärjännyt. Viikonloppu vietetään ystäväni kanssa Ruotsinpyhtäällä kiipeilemässä Haukkakallio : lla. Teltta on pakattu autoon ja vietetään siis viikonloppu oikein mukavissa erämaa merkeissä.

Olen viimeksi telttaillut vuonna 2003 ja silloinkin tuolla Nuuksion metsässä koulun kanssa. Oltiin jossain Boodom järven lähellä ja klo.23.30 päätti opettaja kertoa Boodom teltta murhasta. Sinä yönä en montaa minuuttia nukkunut, ja taisi vähän traumoja jääd. Toivottavasti pystyn nyt nukkua vähän paremmin, ja että mitään kirves miehiä ei ole lähellä!
 
Toivoitte muuten proteiinilettutaikinan ohjeen. Tässä se on, tietenkin sitä pitää vähän muunnella riippuen siitä kuinka monta lettua haluaa. Tästä muistaakseni tulee noin 6kpl.

Proteiinilettutaikina

30g proteiinijauhoa
60g vehnäjauhoja
1 kananmuna
kaurajuomaa/vettä sen verran että taikinasta tulee lettutaikina
sokeria maun mukaan (itse en laita)


Mukava viikonloppu minulla siis tulossa! Miten teillä?

-Sara


PS. Ajattelin ilmoittautua Tukholman maratoonille 2011. Se oli vähän crazy päähänpisto mutta ainakin on sitten jotain johon treenata oikein kunnolla. Haluaisiko joku sponssata mut siihen??

No comments:

Post a Comment