Friday, August 13, 2010

Kaikki on kotiinpäin

Tämän viikon treenit ovat jo kaikki melkein suoritettu. Huomenna odottaa vielä pitkä, yksinäinen pyöräilylenkki Nuuksioon. Kunpa löytäisin vielä pyöräily kumppanin. Pidän pyöräilystä, ja se on aina ihanaa vaikka olen yksinkin tien päällä mutta lähtö aina on niin himskatin vaikeaa. Täytyy yrittää ajoittaa lenkki aamupalan jälkeen. Ainakin hyvää säätä ovat luvanneet, toistaiseksi.

Eilen vedettiin juoksu kaverin kanssa 14km lenkki. Mä olin ihan innoissani ja hyvin sujui mutta kaveri meinasi jättää pelin kesken kun sanoin että vielä lenkki jatkuu kun hän oli luullut sen loppuvan. Hänellä taitaa olla vähän ns. vieroitus oireita Kreikan loma matkan jälkeen, vaikea niin kuin palata treeni arkeen.

Olin eilen hieronnassa!! Ah kun oli ihanaa. Kädet ja hartiat todella tarvitsivat hierontaa pitkästä aikaa. Oikein huusin kun sattui, mutta kipu oli hyvästä ja oli sellaista makeaa kipua. Tänään tuntuu hyvältä käsissä mutta ei olisi pitänyt mennä kiipeilyareenalle tänään. Kädet olivat väsyneet hieronnasta ja jalat 14km eilisestä lenkistä. hehe

Rollarit, Kehä III-varrella
Rollareilla oltiin tosiaan keskiviikkona ensimmäistä kertaa kiipeilemässä ystäväni kanssa omin päin. 3 1/2h meni kalliolla, ja suurin osa ajasta meni vain ankkureiden tekoon, köysin vyöhäämiseen jne. Meinasi oikein hermot mennä kun aina kesti niin kauan tehdä kaikki asiat. Kiipeileminenkin oli jostain syystä paljon vaikeampaa kun ennen.


Olen myös vihdoin kaikki kiipeily kamatkin ostanut. Kerralla kirpasi kunnolla. Nyt ei tarvitse 10 vuoteen ainakaan mitään uusia varusteita ostaa ellei nyt jokin menisi rikki. Tosin jos nyt innostun jostain syystä vielä liidauksesta (ala-köysi kiipeily) niin sitten siihen pitää ostaa vähän lisää varusteita. Mutta, toistaiseksi olen ALL-SET!!

Tosin minun pitää varautua että minulle nauretaan paljon. Ainakin viimeistään kun seuraava kiipeily kurssi on. Kieltämättä nauran itselleni myös..katsos kaikki varusteeni sopivat yhteen värien kannalta. Täytyyhän tytöllä olla tyyliä!!

Huomenna onkin sitten HCM vuoro. Pari asiakasta ja tuttua juoksevat siellä. Pitäisi siis raahautua paikalle tsemppaamaan ja ihailemaan juoksijoiden rahkeita. Nostan hattua heille jotka jaksavat maratonin juosta. Itselläni tosiaan vasta 1/2 maratoni edessä mutta toivottavasti ensi vuonna voisin juosta Tukholman maratonin.

Nyt kaikki viikonlopusta nauttimaan, muistakaa, jokainen minuutti ja päätös ratkaisee ja kaikki on kotiinpäin!!


-Sara

1 comment:

  1. Ok ok .. tuossa on kyllä ihan mukavasti tuota rekvisiittaa :D

    PUolisko on alkanut myös puhua jotain ulkokiipeilystä ... onkohan toi meillä sitten edessä? :)

    ReplyDelete