Thursday, July 21, 2011

Kolmas haaste

Extempore otin 2min kyykky haasteen vastaan yhdeltä asiakkaalta.
Tarkoitus on siis seisoa seinää vasten kyykyssä niin että polvet ovat 90asteen kulmassa, ja näin pitää seisoa kokonaiset kaksi minuuttia.

En ole koskaan moista yrittänyt niin en oikein tiennyt mitä odottaa mutta asiakas vakuutti että jos siihen pystyn niin hän nostaa minulle hattua korkealle. No..nyt se on suoritettu ja kyllähän minuutin jälkeen alkoi reisissä tuntua. Viimeiset 15s olivat aika killeriä, mutta jaksoin jopa 12s yli kahden minuutin. Varmaan olisin jaksanut 2min 20s mutta sitten housuni valuivat seinää vasten alaspäin ja hapolla olevat jalkani pettivät.

Sen verran mielenkiintoisaa oli niin täytyypä alkaa vähän väliin tätä oikein treenata. Staattiset pidot missä asennossa vain ovat ne pahimmat. Vatsalihaksille ja selälle ne ovat erinomaisia.



Seuraavana haasteena 100 leuanvetoa, ei vain oikein innosta.


- Sara

9 comments:

  1. Hahaa, mahtavaa! Aion kokeilla tota :). Mulla on tarkotus alottaa se 100 punnerruksen haaste nyt kun tuo juoksu on ohi. Sit samaan aikaan alotan sen leuanvedon totisen harjottelun :).

    ReplyDelete
  2. Sini - Mahtavaa.Kerro sitten minkä ajan saat! Minkälainen 100 punnerrus?? Ja joo..mulla se 100 leuanveto..ei innosta..ja tuntuu kyllä aika varmalta että jouduin ilmaisen hieronnan antamaan..mutta haasteita pitää olla ja en annan periksi!! Älä sinäkään!!

    ReplyDelete
  3. Tsau! Eksyin sivuillesi uteliaisuuttani katteleen tuon Jarin treeniblogin kautta, jota tulee aktiivisesti luettua.

    Hieno videopätkä ja hyviä haasteita muutenkin:) Aina kannattaa yrittää jotain tollasta "päätöntä". 100 leukaa kuulostaa suht haastavalta, ei onnistus tälläselta juoksua harrastavalta, kun ei meinaa 10:kään aina mennä :-)

    ReplyDelete
  4. A.Perälä- Kiva että löysit tänne! :D 100 leukaa ei sentään tarvitse tehdä ihan peräkkäin..voin jakaa sen vaikka 20 x 5 mutta pitää suorittaa loppuun kun on aloittanut, mutta saa levätä välissä. Tosin vähän pelkään että jään esim johonkin 20..hehe jää nähtäväksi..pian se on tulossa!!

    ReplyDelete
  5. Hmm, löysin netistä semmmosen jonkun että 6 viikon päästä pitäis pystyy tekee sata punnerrusta. Linkitän sen sulle jossain kohtaa - jos en muista niin muistuta :).

    ReplyDelete
  6. Yritätkö tässä haastaa mua vai sataan punnerrukseen?? haha Eikö 100 leuanvetoa ole tarpeeksi?!
    itse asissa 100 punnerrusta menisi varmaan..ehkä jo jos saan tehdä sillain lepojen kera mutta kuitenki peräkkäin esim just 10 x 10 ja vaikka 1-2min tauolla.

    ReplyDelete
  7. Sata punnerrusta http://hundredpushups.com/

    200 vatsaa
    http://www.twohundredsitups.com/

    200 kyykkyä
    http://www.twohundredsquats.com/

    150 dippiä
    http://www.onefiftydips.com/

    25 leukaa
    http://www.twentyfivepullups.com/

    - Sokru

    ReplyDelete
  8. Heh, en todellakaan yritä haastaa. Yleensä en haasta muita ku itseäni ;). Ite ainakin siis pyrin siihen että tekisin sata punnerrusta nimen omaan yhteen pötköön. Jos siinä sais taukoja pitää niin menishän tuo jo.

    Sokru, ihanii linkkejä! Kiitos :). Toi 150 dippiä alko kiinnostaan välittömästi.

    ReplyDelete
  9. Kiitos Sokru linkeistä.
    Kaikki itse asiassa tuttuja ennestään. hihi Mutta enpä ole kokeillut muuta kun tuo twohundredsitups ja se meni!!

    ReplyDelete