Wednesday, July 27, 2011

Juosten juoksu kuntoon


Tällä viikolla aloitin intensiivisemmän treenauksen Espoon 1/2 maratonille. Aikatavoite kun on 2h ja pikku hiljaa sen alle, kyllähän se varmaan heti menisikin 2h jos osaisi ja uskaltaisi heti juosta kovaa. hehe Jotenkin mä vaan aina otan liian löysästi alussa ja sitten lopussa huomaan että potkua riittäisi vaikka kuinka.

Lauantaina vedin yleisurheilu kentällä juoksu intervalli treenit. Pitkästä aikaan laitoin piikkaritkin jalkaan, ja siitähän treenit menivätkin vähän liian koviksi ja enpä sitten suorittanut ihan sellaista treeniä kun piti. Tarkoitus oli vetää 5 x 400m mutta kolmen vedon jälkeen laitoin piikkarit jalkaa ja sitten en jaksanutkaan 400m yhteen vetoon vetää kun juoksin liian kovaa. haha Vedin siis 3 x 400m, 2 x 150m ja 1 x 120m. hehe No treenit nekin olivat, kaikki kotiin!

Eilen taas sitten jo vauhtikestävyys treenit. Ensin 7km alkulämppä lenkki vauhtiin 6.2min/km ja sen jälkeen 6 x 500m vetoja vauhtiin 4.3-5.2min/km 90sekunnin palautuksilla. Tuntui todella hyvältä. Viimeisessä vedossa jalat aika väsyneet jo ja taisi olla juuri jotain 5min/km pintaan.

Tänään kiipeilen ja huomenna 12km juoksulenkki jonka jaan kahteen osaan, ensimmäisessä osassa juoksen 4.8min/km vauhtiin ja toisessa 5.4min/km vauhtiin. Toivottavasti menee hyvin!!

No comments:

Post a Comment