Saturday, February 9, 2013

Kun Pirunkalliolle antaa..

...pikku sormen, ottaa se koko käden. 
Olen tänään ollut jo toista kertaa jäätä hakkaamassa. Taisi se Pirunkallio hurmata minut, totisesti. :-D
Tänään sain kokeilla vähän haastavampia reittejä, ja tuntui kyllä jaloissa ja käsissä tällä kertaa. Jopa kakkostelin yhden kiemurikkaan reitin, joka varmaan Pirunkallion pisin reitti, kiitos kuuluu kiipeilyparille joka niin taidokkaasti liidasi.

Iltaa kohti jääkiipeilyt muuttuivat lumitalkoisiin. Niin kuin varmaan olette huomanneet, on satanut melko paljon lunta, ja jää oli kauniin valkoisen peiton alla, sekä varmistusalue oli aika paksuna lumesta.

Teija ahkerana teki töitä kun minä kiipesin ystävämme kanssa

Kun ystävä ei löytänyt camua, lähti lapio seinälle mukaan.

Teija ja minä vaihdoimme paikkoja
Nyt on teille kaikille huomiseksi roudattu lumi pois. Toivotaan ettei sataisi lisää lunta siis. :D

Pistää kyllä miettimään, että pitäisikö omia jääkiipeily kamoja alkaa katsella.  hihi  Tänään sain uuden talvi-sportti takkini käyttöön, toimii erinomaisena varmistus takkina kiipeilyjen välissä. Se on myös niin kaunis ja pirteän värinen

Alesta löytynyt Ice Peak takki
Peruskunto treenit ovat jatkuneet koko viikon: La, Ti, To ja huomenna taas. 
Olen vetänyt 60min putkeen 4-5b gradeja liidaten ja kiiveten alas. 

Tarkoitus on siis, että nyt peruskuntokaudella kiipeilytreeni olisi pitkäkestoista, matalasykkeistä ja helppoa. Peruskuntokauden tavoitteena on omaksua kiipeilyä varten optimaalinen lämmittelytaktiikka, tehdä liikkuvuutta parantavia harjoituksia ja oppia kiipeilytekniikkaa sekä tietenkin kehittää peruskuntoa paremmaksi. Tätä jatkuu vielä seuraavat 4:vkoa (viikko jo takana) jonka jälkeen siirrymme voima kauteen.

Tsemppiä treeneihinnne!!

- Sara

No comments:

Post a Comment