Tuesday, December 11, 2012

Seinät on koristettu, ja uudet reitit kulmalla...


Siinä se kisaseinän sininen 5c
Nyt on sitten ensimmäinen kisaseinän liidi reitti topattu on-sightina. En ole varsinaisesti hänkkiä vielä ylittänyt mutta kuitenkin iloinen että uskalsin liidata ylös asti. Vielä vuosi sitten en olisi koskenut koko seinään, ja ylä-köydessäkin kisaseinän laidassa oleva suoraseinä tuotti ahdistusta. 

On-sightasin myös 3D seinällä yhden vihreän pitkän reitin. Reitti oli alku perin greidattu 6a+ mutta eilen se oli alennettu 5c:ksi. Muuten helppo lukuunottamatta pari kaksi otetta joita kyllä sanoisin olevan 6a graden puolella. Ei ihan aloittelijoiden otteita kuitenkaan. Mutta reitti on todella hyvä harjoittelu reitti tottuttelemaan pyöreimpiin otteisiin. Keskiviikkona uudestaan. Ja vielä jäi uusia reittejä kokeilematta.





Sitten haluan kertoa yhdestä ihanasta blogista johon olen löytänyt tieni. 
Hemma Hos Ingeborg voit lukea ihanista kodin sisustuksista. Hän poustaa ihania kuvia. Tosin kirjoittelee ruotsiksi mutta kuvat eivät näe kieltä. Käykää ihmeessä katsomassa niin voitte saada ihania sisustus ideoita. Nyt joulun aikaan hänellä juuri sopivia koriste ideoita. 




Rauhallista Joulun odotusta kaikille!!

- Sara



3 comments:

  1. Jeeee, hyvä Sara!
    M'kin toppasin nuo samat flashinä, kun Sami meni ensin. :) Oli kivoja ja lepposia reittejä tosiaan.
    Lisäksi kokeilin sitä junnujen finaalireittiä, pääsin 8 jatkoa, sit tuli täysi stoppi. En tuota kasiakaan kyllä putkeen, vaan otin ekan stopin neljännellä jatkolla.

    ps. yksi burbee tehty eilen. :)

    ReplyDelete
  2. Noni, hienosti vedetty :) Rohkeasti vain lisää kiseseinänousuja :)

    ReplyDelete
  3. Nora - Mahtavaa! Hienoa, Nora...ja tosi hienoa että uskalsit junnujen finaali reittiä mennä. Se on kuulemma 7a siel lopussa. ehh Täytyy katsoa jos vaikka Keskiviikkona uskaltaisin sitä mennä yrkkäämään, mulla pahiten ahdistaa tossa kisaseinällä ne heti hänkillä alkavat reitit.

    Didi - Kiitos Didi. Joo, tästä eteenpäin pitäisi enemmän vain kisaseinällä oleskella niin tottuisi siihen. Se on vain vielä mulle semmoinen mörkö, varsinkin ne hänkillä heti alkavat.

    ReplyDelete