Sunday, December 23, 2012

Joulu on yhden yön takana

Aika rientää ja joulu onkin jo vain yhden yön takana. Siirsin vähän huonekaluja pari päivää sitten, ja on uusi järjestys talossa. Joulukuuselle piti tehdä tilaa ja keittiöön kulkemistilaa kun tulee vieraita kylään Joulu päivänä.

Tuntuu etten ole ikuisuuksiin ole ollut kiipeilemässä, ja onhan siitä jo 6 päivää, ja vasta Keskiviikkona pääsen seuraavan kerran. Ennen viime kertaakin oli aika pitkä väli myös. Kilpailujen jälkeen en ole ehtinyt, syystä tai toisesta päässyt kiipeilemään. Onneksi uusi vuosi on tulossa ja olen taas ilmoittautunut Adventure Partnersin kiipeilyvalmennukseen. Tulee pakostikkin sitten tavotteellisempaa treeniä ja porukassa on aika hyvä tsemppi ja motivaatio.


Huomenna suuntaamme mieheni, mieheni siskon ja isäni kanssa iso siskolleni Turkuun päiväksi viettämään joulua. Toivottavasti tulee rauhallinen ja mukava päivä.


Kirjahyllyni siirtyi keittiöstä olohuoneeseen, ja samalla karsin kirjoja.
Kuusen sain mahtumaan pianoni eteen.
Makuuhuonetta piristää uudet punaiset verhot sekä uusi 
valkoinen Luhti päiväpeite
Kaunis kuuseni.
Uudet olohuoneen verhot tuovat eloa olohuoneeseen.
Tyhjennetty kirjahyllyni keittiössä.
Kirjahyllyä tyhjentäessä huomasin että aika paljon  karsittavaa on. 
Rakastan kynttilöitä ja niitä löytyy eripuolelta meidän asuntoa tuoden valoa. 
Pianon päällä joulukortit.
       
Toivottavasti olette myös onnistuneet burpee haasteessa. Tänään on 23 burpeeta tullut täyteen, tehty on 'check' mutta alkaa haastavaksi mennä. Tsemppiä, 8 päivää jäljellä!!


Onnellista ja Rauhallista Joulua kaikille!!
Muistakaa että vielä on aikaa osallistua Joulu arvontaani. Voittona jääkiipeily kokeilu. Käy katsomassa kirjoitukseni arvonnasta: TÄÄLLÄ


- Sara

No comments:

Post a Comment