Tuesday, November 22, 2011

Uutta tuttavuutta tekemässä

Tänään nautin ensimmäistä kertaa minun uusista terveys-tuotteista.
Tein proteiini-suklaa-mustikka smoothien. Ja se oli hyvää! :D
Siihen tuli 2kuppia maustamatonta heraa, 3dl soya maitoa, 1rkl maca jauhoa, 23g suklaamassaa ja liraus mustikkajogurttia. mmmm Namia Suosittelen!! Vedin reseptin ihan vain hatusta. On kiva kokeilun kautta löytää hyviä yhdistelmiä.

Tänään kävelin töihin ja juoksin pienen kiertomatkan kautta kotiin töistä. Tuntui oikein hyvältä taas tuo juoksu, alussa vähän kankeaa ja tuntui jotenkin joka nivelessä. Minulla on muutenkin aina niin että kolme ensimmäistä kilometriä tökkii ja sitten kehoni herää ja yleensä vauhti nopeutuu entisestään kun kilometrit lisääntyy. Täytyy jo tällä viikolla sopia ensi viikon juoksut ja kiipeilyt että saan maksimi treenin irti ensi viikosta.

Treenin tiedot, aika hidasta vauhtia
Huomenna kiipeilemään illan suussa, Perjantaina tarkoitus treenailla yhdessä mieheni kanssa sekä viettää yhteistä iltaa, Lauantaina kiipeilemään taas ja Sunnuntaina toivon käydä juoksemassa, jos saan aikaiseksi.

Tässä nämä viikot sitten taas menevät!!

- Sara

1 comment:

  1. Mäkin palasin pitkästä aikaa aamusmoothieen. On ollu aamupalat niin onnettomia viime ajat. Hyvää oli kyllä :), tällä taas jaksaa.

    ReplyDelete