Wednesday, June 8, 2011

Pyöräily kausi avattu


Pyöräilin tänään töihin ja takaisin, yhteensä 22km.
Ihan kiva aloitus kaudelle.

Huomenna menen Nishikin maahantuojalle hankkimaan kunnon maantie renkaat ja pumpun. Sitten alkaa aina cross-renkaiden ja maantie-renkaiden vaihtaminen riippuen jos pyöräilen töihin tai menen ihan pyöräilylenkille maantielle.

Tarkoitus olisi saada kesäkuun aikana tarpeeksi kilometrejä jalkoihin että heinäkuussa jaksaisin pyöräillä Porvooseen ja takaisin yht. 134km.

Pyöräily käy todella hyvänä hyötyliikuntana. Onko sinulla pyörää, oletko koskaan ajatellut fillaroida töihin? Saat raikasta ilmaa, tulet hyvälle tuulelle ja saat liikuntaa samalla. Mikä sen parempaa?


- Sara

4 comments:

  1. Misty (from PN/Facebook)June 9, 2011 at 8:58 PM

    Työpaikkani on kotonani, joten pyöräilen kunnan alueella. Menen kaupoille ja kirjastolle. Inspiroit minua pitkillä ajoretkilläsi.

    ReplyDelete
  2. Hyvä Misty!! Sinun suomenkielesi on aika hyvä jo!! Keep it up!!

    ReplyDelete
  3. Misty (from PN/Facebook)June 10, 2011 at 12:30 AM

    Kiitos Sara :)

    ReplyDelete
  4. Moi Sara! Olit käynyt blogissani. Kiva kun jätit viestiä, aina kiva tietää kun sinne sattuu uusia lukijoita :) Sinun blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus ja nyt alkuun selailin tietty näitä pyöräilyjuttuja :)

    Kaksi vuotta sitten ostin itelleni uuden pyörän, Helkama Kaunottaren, kun en sen kummempaa tuntunut tarvivan. No katsos vaan, 12 vuotta uudistuneella pyörällä oli kiva pyöräillä töihin ja salille. Aloin jopa pyörällä läpi talven (pakkasraja -15), mitä en aikaisemmin olisi voinut kuvitella tekeväni! Päivässä matkaa kertyi 12-20 km sen mukaan, meninkö töistä salille vai en. Lisäksi saatoin joskus lähteä pyörälenkillekin. Jotenkin alkoi tuntua, että ehkä kunnon pyörä voisi olla hyvä vaihtoehto :D Nyt cyclocross on ollut mulla 1,5 kk enkä kadu mitään muuta kuin että en ostanut sitä jo vuosi sitten, kun siitä ensimmäisen kerran haaveilin...

    ReplyDelete