Monday, October 11, 2010

Uusia liikkeitä treeneihin

Viikonloppuun ei tällä kertaa paljon liikuntaa mahtunut. Kiipeilyä kerran ja vähän juoksua. Sen sijasta lapsen vahtimista oikein ruhtinaalisesti, mikä oli oikein mukavaa vaihteeksi.

Hoidin sunnuntai aamusta maanantai iltapäivään kahta siskon lastani aivan yksin. Hääräsimme sitten kaikenlaisten eri puuhien parissa. Max on 6-vuotias ja viihtyy jo leikkien parissa yksinkin tietyn aikaa, mutta Martha on vasta vajaa kaksi vuotias ja tarvitsee aikuista ympärillänsä koko ajan, leikeissä kun normaaleissa päivä askareissa.

Perjantaina olin kuntosalilla pitkästä aikaa, oi kun oli ihanaa. Juoksin juoksumatolla 45min ja sitten tein pari kaksi eri lihaskuntoliikettä. Tarkoituksella vedin kevyen lihaskuntotreenin koska lauantaina odotti kiipeilyä. Vatsalihakset halusin pitkästä aikaa kipeäksi ja onnistuin siinä erinomaisesti. Tänään vatsa lihakset vasta alkavat olla palautuneet.

Uusi liike salille; Jalan koukistus pallolla !

Tämä on mahtava liike. Hauska, vaativa ja effektiivinen. Kokeile ja lisää se ohjelmaasi. Muokkaat samalla keskivartaloa kun joudut staattisessa pidossa tasapainoilla pallon päällä.

 
Lähtöasento, keho lankkuna kantapäät pallon päällä.
Vedä kannoilla ja varpailla palloa peppuasi kohti.




Uudet liikkeet aina piristävät ja tuovat lisä motivaatiota treeniin. Yritä löytää kerran kuukaudessa jotain uuttaa treeniisi niin pidät koko ajan motivaation yllä ja kehityt laajemmin.

- Sara

No comments:

Post a Comment