Wednesday, October 20, 2010

Halloo ihmiset

Onko kaamos jo laskeutunut Suomeen kun te olette kaikki niin hissun kissun kun tulee aktiivisuuteen täällä mun blogissa. Jättäkää jalanjälkijä tänne, pliiis! Kysyn siis uudestaan; eikö kukaan ole kokeillut mitään uutta ja mitä suosittelette että pitäisi kokeilla? (kysymys edellisessä kirjoituksessa)

Viikonlopun vietin Turussa siskoni luona. Autoin häntä hoitamaan hänen tyttöänsä (minun kummityttö) että hän itse saa tehtyä pari koulu työtä loppuun.

Valitettavasti en päässyt yhtään treenailemaan siellä ja valitettavasti syön aina todella epäterveellisesti myös siellä.

Vastapainoksi epäterveelliselle viikonlopulle olin tänään 3h kiipeily areenalla. Oli taas todella effektiivinen treeni, paloi miltei 1000kcal. Siellä sitten menikin koko ilta ja ruhjeita tuli taas oikein rutkasti.

Yhdellä melko helpolla mutta jotenkin monimutkaisella reitillä tipuin ja löi oikean ranteeni aika mukavasti yhteen otteeseen. Kyllä otti kipeää, vähän se vuosi verta ja nyt se on kosketus arka. Tällaista tämä on..joskus sattuu mutta kiipeilystä saavutettava onni, energia ja tyytyväisyys saa kaikki ne pienet ja suure mustelmat unohtumaan!!

Täytyykin yrittää huomenna vähän hoidella käsiäni. Aika kovaksi nuo sormien nivelten kohdat alkavat tulla, ei niin naisellista. Mutta taas se on niin vähäistä verrattuna kuinka hauskaa itse kiipeily on.

Huomenna on tarkoitus lenkkeillä 10-12km..joko ulkona (jos ei sada tai ole liian kylmä, musta on tullut vilukissa) tai matolla.
Kiipeilyä uudestaan torstaina ja uintia perjantaina, VIHDOIN.
Lauantaina taidan pitää lepo päivän ja sunnuntaina taas kiipeilyä.

Tämmöttä tällä viikolla.

- Sara

1 comment:

  1. Ihanaa lepopäivää. Me koitetaan Teijan kaa juosta urakalla. HUH jo etukäteen :) Anne

    ReplyDelete