Sunday, August 5, 2012


Vihdoin olen päässyt kiinni urheilusta taas. Kunpa säät vain olisivat hyvät että pääsisi mahdollisimman paljon ulos kiipeilemään.  Uusia ulko kiipeily paikkoja aika monta joita haluaisin vielä kokeilla kesän aikana, mm. Jaanankallio ja Rämövuori.

Crash-padin menin ostamaan. Täytyy vain nyt katsoa ettei se jää lojumaan jonnekin kulmaan, sitä pitää nyt päästä käyttämäänkin. Ulko boulderointi on vain sen verran vaikeampaa kuin sisä boulderointi sekä ulko köysittely. Vaatii paljon sormi voimaa ja tekniikkaa.


Ylhäällä video Kasavuoren metsästä. Kävimme mieheni siskon kanssa noukkimassa kesän ensimmäiset mustikat ja samalla kokeilin uutta pädiäni. Sain myös ihka ensimmäisen ulko boulder reitin topattua. Helppo se oli mutta kuitenkin.

Ystävä veti minut myös pitkästä aikaa pyörän päälle.
Lenkistä tuli noin 60km pitkä. Kolmet pysähdykset pidimme. Vaikka kahteen kertaan vetosin siihen että jaksan kyllä, mutta ystävä piti kiinni tauoista.

Varmaan oli ihan hyvä pitää tauot koska viimeiset 10km olivat tappavat kun pyöräilin yksin vastatuuleen. Vauhti hiljeni huomattavasti ja psyyke oli koetuksella.

Kunpa pystyisi itse 1-2krt viikossa käydä pyöräilemässä. Yksin se vain on niin vaikeata ja tuntuu että menee niin pitkiä aikoja lenkkeihin. Siksi on niin helppoa lähteä pelkästään juoksemaan ja lenkin voi pitää lyhyenä ja nopeana niin saa jo paljon irti.

Tulevalla viikolla treeni suunnitelma vielä epäselvä.
Tänään kuitenkin kaveri porukassa pelaamaan koripalloa!!

Hyvää Sunnuntaita kaikille!

 - Sara

No comments:

Post a Comment