Monday, May 7, 2012

2kk aikaa..

häihimme ja tänään aloitin loppu rutistuksen tip top kuntoon.
Suunnitelmana on entistä enemmän katsoa mitä syön. Jätän pois ravinnostani vilja-tuotteet ja sokerin. Ainoana juoma lähteenä on vesi, sekä vihreätee ja pari kuppia kahvia jos haluan. 

Tarkoitus on syödä 2-4h välein niin kuin aina ennen sekä 20-30g proteiinia jokaisella aterialla. Hedelmiä yritän välttää, mutta jos haluan syödä niitä niin tulisin syödä niitä treenin jälkeen.

Yritän myös satsata ajallisesti ja määrällisesti enemmän lenkkeilyyn kuin kiipeilyyn. Tarkoitus kiivetä 1-2 krt viikossa sekä harrastaa sitten pitkän matkan lenkkeilyä 8-18km 2-4krt viikossa, josta yksi juoksu treeni olisi intervalli juoksua. Näin sulattaisin vuoden sisällä reisiin kertyneet rasvakerrokset pois.




Kiipeilyvalmennus ohjelma on ohi ja olen todella tyytyväinen kurssiin ja miten olen kehittynyt sen avulla.
Olen päässyt liidaus pelon yli kutakuinkin, lukuunottamatta uuden klippaus ahdistuksen tulo. Ainakin nyt uskallan liidata vaikeita reittejä, sekä negatiivisella seinällä. 


Tekniikkani on kehittynyt boulderoinnin avulla, ja opin nauttimaan boulderoinnista. Minulla onkin jo sitä ikävä ja pitäisi päästä ulos kalliolle kokeilemaan boulderointia.

Tässä video kiipeilyvalmennuksen viimeisestä yhteistreenistä jossa liidasin yhtä minulle uutta 5c reittiä. Pitäkää kiinni korvistanne, tipun ja huudan aika kovaa !!


Sitten vähän kuva kollaasia siitä mitä kaikkea olen puuhaillut!!

Löysin hameen ja kengät ystäväni häihin 26.5.

Vappua aattoa viettäen kolleegan luona
Taivaallista juusto-crém fresh kakkua
Vappuna juoksulenkkiä ja parkouria kultani kanssa
Kaunis auringon lasku keittiön ikkunasta vappu iltana
Vappuna maistellen sopivaa kuoharia häihin
5.5. Morsiusgalleriassa etsimässä hääpukua, Oikea löytyi muttei ole tämä.
Uudet aurinkolasit hankittu, saa minut näyttämään teini tytöltä


Että sellaisi uutisia!!!
Ja 2kk loppukiri aloitettu hyvin 9.3km juoksulenkillä aikaan 55min.



- Sara

3 comments:

  1. Heips, löysin blogisi vastikään ja kiinnostuin oitis lukemaan terveysasioista ihan personal trainerin näkökulmasta. Opiskelen itse ravitsemusalaa ja olen työskennellyt kuntosalilla, joten blogisi teemat osuvat ihan yksiin kiinnostusteni kanssa. :)

    Terveys on yksi kiehtovimpia tieteen aloja. Minusta on vallan koukuttavaa tutkia, miten mitkäkin aineet vaikuttavat elimistössä ja miten erilaiset ovatkaan esim. urheilijan ja liikuntaa harrastamattoman toimistötyöläisen ravitsemukselliset tarpeet. Aktiiviurhelijoiden ravitsemus on itselleni ehkä yksi vieraimpia alueita, vaikkakin aika looginen konsepti kun asiaan perehtyy. Blogistasi löytyykin huimasti tietoa aiheesta ja vieläpä henk.koht. kokemusten pohjalta.

    Jään kiinnostuksella seuraamaan. Mukavaa kevättä, kiipeilyjä ja häihin valmistautumista sinulle! :)

    P.s. Voisitko tehdä postauksen hääsuunnitteluista, mitä ruokia aiotte tarjota, millaiset juhlat on tulossa jne. ? Uppoaa kai personal trainerillekin kakku sentään omissa häissä !?:)

    ReplyDelete
  2. Hei Maria.
    Kiitos paljon sinulle kommentista ja on ilo kuulla jos blogini kiinnostaa ja motivoi.
    Itse olen juuri nyt tauolla yrittäjyydestä mutta toivon harstaasti paneutuvani joskus taas syvemmin terveys ja liikunta yrittäjyyteen ja lisäämään tietotaitojani.
    Ainahan on jotain opittavaa.

    Voit lukea hää suunnitelmistani hää blogistani --- > http://georgeforeverafter.blogspot.com/

    Tervetuloa !


    ps. Missä sinä opiskelet ja minkälainen tausta sinulla on?

    ReplyDelete
  3. Moikka! En huomannutkaan hääblogiasi. Kiva juttu, käynkin vakoilemassa hääsuunnitteluprsosessinne etenemistä :> Kenties tulen joskus hamassa tulevaisuudessa hyödyntämään blogien häävinkkejä, jos sellainen aika omalle kohdalle osuu :) Nyt hyödynnän toistaiseksi vain ravitsemusalan asioita, tässä tapauksessa urheilijan ravitsemustietoutta :>

    Opiskelen itse ravitsemustiedettä täällä Englannissa Bournemouthin yliopistossa. Eka vuosi on kokeita vaille valmis (eli saa nähdä tuleeko valmista ollenkaan :P) ja kaksi vuotta edessä kandin tutkinnon saavuttamiseen. Ravitsemusalasta minulla ei ole enempää akateemista kokemusta, vaikkakin oma 6-vuotinen s.häiriö opetti enemmän kuin mitä yksikään kirja voi ravitsemuksesta koskaan opettaa. :/ Huoh. Sitä tietotaitoa olen täällä nyt hyödyntämässä, toivoen että sairausvuodet voisi vielä kääntää eduksi.

    Sellaista stooria itselläni näin lyhykäisesti :> Lasten ravitsemuksen pariin haluaisin suuntautua ja mahdollisesti lähteä myös kehitysmaihin. Saa nähdä minne tie vie! Mukavaa kevättä sinulle!

    ReplyDelete