Saturday, April 14, 2012

Boulderointi...

on kyllä vain niin koukuttavaa ja hauskaa.
Voin sanoa nyt että olen päässyt jyvälle siitä. Uudet pythonitkin ovat vihdoin istuneet hyvin jalkaani.
Kolme ensimmäistä kertaa olivat täyttä julmuutta jaloilleni, varsinkin varpaille. Siis sen voin sanoa että ne eivät ole aloittelijan kengät.

Tänään olimme suorittamassa viimeistä voima boulder treeniä. Pythoneista jo sain eri tavalla apuakin..ne ovat ihanat kengät. Suosittelen niitä jos tarvitset napakat kengät, joista mahtavasti apua pienille pinnoille.

Ensi viikon Tiistaina siirrymme valmennus ryhmässä voimakestävyys kaudelle, siis liidauksen pariin. Mua hermostutta ja innostuttaa samalla. Yritän olla ajattelematta etten ole liidannut neljään kuukauteen ja vain antautua sitten totaalisesti sille hetkelle kun taas palaan liidi seinälle, ottaa mitä tulee vastaan. Tosin yritän psyykata itseäni sille ajatukselle että liidauksessa minulla ainakin on köysi johon tipun kun taas boulderoinnissa tipun matolle.

Ajattelin että nyt voimakestävyys kaudella yritän liidata 2krt viikossa ja boulderoida kerran. Voimakestävyyttä voi myös suorittaa boulderoiden mutta pitänee vain keskittyä pitkiin reitteihin tai/ja suorittaa reitti kaksi kertaa putkeen.

Tässä vähän videokuvaa parista reitistä joita tänään kiipesin:


Eka kokeilu uuden 6a projektin kimppuun

Toka kokeilu krampin jälkeen





Niin ja haluaisiko joku ottaa paikkani 5.5.2012 Helsinki City Run:ssa??
Edullinen tarjous. Kommentoi nopeasti niin puhutaan lisää!!

- Sara

1 comment:

  1. awww... hauskaa kuinka kovasti oot hurahtanut boulderointiin :)

    ReplyDelete