Friday, December 30, 2011

Lohesta hyviä rasvoja


Eilen tein uunilohta kotona illalliseksi. Kokeilin aivan jotain uutta nimittäin pekaanipähkinä kuorrutetta lohen päälle, ja se oli hyvää. Suosittelen.

Ostin pekaanipähkinöitä ja murskasin ne tehosekoittimessa, että siitä tulee pähkinä rouhetta. Sitten otin 4 ruokalusikallista rouhetta erilliseen kulhoon jonne kaadoin 4 teelusikallista rypsöljyä. Sekoitin ainekset yhteen että rouheesta tuli tahnaa jolla sitten tasaisesti päällystin lohen.

Päälle sitruuna viipaleita, hieman suolaa ja mustapippuri rouheetta. Uuniin 200° ja 15-20min. Nam nam

Tähän sitten oman mieltymyksen mukaan sivu ruokalaji. Itse söin keitettyjä vihanneksia.

Lohi sekä pähkinät sisältävät juuri niitä terveellisiä rasvoja joita meidän pitäisi kaikki muistaa syödä.

- Sara

No comments:

Post a Comment