Tuesday, December 7, 2010

Jäin koukkuun

  
Extempore ostos Bjorn Daehlien hiihtotakki, vain 39€ Erätukusta

Latu kutsui taas tänään. 6.5km lenkin suoritin mutta tällä kertaa siihen meni melkein puolitoista tuntia. Ei sitä kyllä hiihtämiseksi voinut kutsua, pikemmiten lumikenkä kävelyksi. Lumi tarttui suksen pohjiin..Sunnuntain voitelu siis ei ollut enää tänään sopiva uuteen lumeen.

Yli 800kcal kului kun kävellä töpötin laduilla jotka olivat olemattomat. Onko Espoon kaupungilla niin vaikea saada keskuspuiston ladut kuntoon? Oikein ärsyttää kun kerran meillä niin paljon hienoja latumahdollisuuksia jos ne vain laitettaisiin kuntoon.

Kyllä pääsin välillä hiihtämäänkin, yleensä ala-mäissä, silloin luisti hieman paremmin, ainakin tarpeeksi että pääsin hiihtäen oikeasti eteenpäin. Ylä-mäet pystyin normaalisti kävelemään ilman että lipsui minnekkään. Vähän väliin huutelin kun meinasin lentää nokilleni kun pohja tarttui niin pahasti kiinni. Jos joku olisi minut bongannut ladulta niin olisi luullut että mikä ihmeen aloittelija wanna-be mä oikein luulen olevani. Syytän säätä ja huonoa voitelua. Ei hiihtäjässä muuten mitää vikaa ole.

Olin tosiaan Erätukussa tänään katselemassa mitä kaikenlaista siellä myydään ja mukaan lähti Björn Daehlien hiihtotakki..ihan FANTASTINEN ostos. Halpa oli, kun oikeasta hinnasta olisi saanut pulittaa 199.99€. Nyt on ainakin vaatetus ja välineistö ammattilaismaista..hiihto tekniikasta en tiedä vielä..mutta ainakin tunnen itseni paljon paremmaksi kun on hyvät kamat ja kuteet.
Voin samaistua minun sloganiin "When you feel good, you look good"


60-pv:n burpee haaste

36pv: suoritettu tapaan 2 x 18



- Sara

1 comment: