Sunday, April 7, 2019

Kymmenes viikko ketoilua takana. 7.2kg lähtenyt. Olo on ollut todella hyvä mutta nyt olen flunssassa, joka ei millään ole lähtemässä pois. Olen skeptinen menemään lääkäriin kun sieltä joko sanotaan, että virustauti lepoa vaan tai, että antibioottikuuri pitäisi syödä. Musta tuntuu, että mulla aikalailla vastustuskykyä jo noille lääkekuureille.

Kotikonstein ja aromaattisin öljyin yritän tässä selvitä. Monet sanoo, että pitkä paasto voisi toimia. Tässä takana kyllä ennen sairastumista 60h paasto. Monet myös sanoo, että paastoaminen auttaisi parantua mutta nyt keho huutaa kaikenlaista hiilaria, eikä tosinpäin. Täytyy katsoa miten tämä tästä etenee.

Treenattua en ole tietenkään saanut aikaiseksi myöskään nyt kolmeen viikkoon. Se sitten kun tauti täysin poissa. Hikoilen ihan tarpeeksi jo vain tästä flunssasta. Se saa riittää tällä hetkellä.

Pyöräilykelitkin jo tullut. Voisi tässä tervehdyttyä ottaa Croozer taas käyttöön ja pyöräillen esikoista tarhaan. Samalla vetää sitten itse vähän pitempi lenkki ja saada hyötyliikuntaa. Ikea aamiaiset pian myös käyttöön. Sinne on mukava lenkki tästä meiltä ja takaisin.

Nauttikaa nyt säistä. Alku viikosta tulee vaihteeksi huono mutta sitten taas loppuviikosta lämpenee ja aurinkoa paljon luvattu. Mutta muistakaa että sää on vielä kylmä ja helposti tulee flunssia nyt kun ei pue tarpeeksi päälle kun luulee, että pärjää.

-Sara

No comments:

Post a Comment