Monday, September 10, 2018

Minulla on meneillään toinen TIKIS Superhaaste. Se on 30päivän liikunta ja ruokavalio haaste. Ensimmäinen meni puoleenväliin todella hyvin mutta sitten sairastuin välikorvantulehdukseen ja jouduin ihan sairaalaan.

Nyt on toinen kierros meneillään ja loppu häämöttää. Kiloja on tippunut ja varmaankin myös senttejä. 28.8. otin mitat imetysvaatteiden tilaukseen ja en sen kummemmin ole muuten kehoa mittaillut. Vaatteiden tilaukseen piti olla rinnanympärys ja tuolloin se oli 102cm. Voisin kuitenkin tässä joku päivä ottaa enemmän mittoja niin tietäisi. Puntari tulokset tietenkin saavat ja pitävät mennä alas mutta mitat on kenties tässä vaiheessa tärkeimmät.

Treenejä on tehnyt 4-5 viikossa, jonka tuntuu kyllä riittävältä. Välillä keho niin kipeä, että olen kyllä joutunut lepäämään vähän pidemmän ajan. Tuntuu että keho palautuu niin paljon hitaammin nykyään. Ikä, lepo, imetys varmaan syynä.

Äitinä täytyy kyllä aina priorisoida se jaksaminen. Jos treenaa liikaa, eikä saa lepoa niin ei jaksa sitten sitä arkea pyörittää. Ja imettäessä erittäin tärkeää muistaa lepo ja ravinto, jotta maidontuotanto ei lopu.

Minun tyttöni onkin jo 8kk niin ei maailma kaatuisi jos imetys loppuisi tähän mutta pyrin imettämään ainakin sinne vuoden ikään asti. Sitten ei tarvitsisi koskaan mitään korvikkeita ottaa käyttöön. Vaikka toki isä antaa korviketta silloin tällöin jos joudun itse olemaan poissa.

Tänään minulla oli pari mamma ystävää vauvoineen käymässä ja illalla sitten taas treenit sillä aikaa kun esikoinen on Tapiolan Voimistelijoiden Seikkailujumpassa.

Hyvää viikkoa kaikille ja voimia arkeen!!

- Sara

Meidän pieni Adelina tänään ystäviensä kimpussa


No comments:

Post a Comment