Monday, October 28, 2013

Yli kuukauden tauko bloggaamisesta. Ei ole ollut paljon hehkuttamista tai kertomista, ainakaan liittyen kiipeilyyn. Tauko jatkuu, ja rahaa kerään kasaan.

Koulussa on ollut kiirettä, lienee yksi syy miksi bloggaamisesta ei ole tullut mitään. Kaikki kirjoittaminen on "haaskaantunut" koulutehtäviin. Tänään kuitenkin alkoi seitsemän viikon työharjoittelu jakso. Työkenttä on monikulttuurinen, ja olen erittäin innoissani ja kiinnostunut työstä. Pitäisi varmaan mennä aika hujauksessa, ja sitten onkin jo joulu.

Aloitin tuossa reilu neljä viikkoa sitten diettauksen ja kovan treenaamisen. Ollaan kuuden hengen naisporukkassa vedetty yhdessä terveellistä dieettiä ja kova sykkeistä lihaskuntotreeniä. Mä kirjoitin meille FEEL-Good ravintosuunnitelman kuudelle viikolle ja seurataan Zuzka Lightin ZWOW-treenejä. 

Super hauskaa on ollut ja kaikilla on tapahtunut kyllä edistystä. Olemme kaikki eri kokoisia, eri tavoitteilla. Ajatus on kuuden viikon jälkeen vetää päälle toinen kuusi viikkoa, josta kaksi ovat super tiukkoja.  Uusia elämäntapoja ja hyviä tottumuksia ollaan oppimassa, vertaistuella tämä on toiminut todella hyvin!! What'sap:ssa keskusteluryhmä käy kuumana ruokapäiväkirja kuvineen ja tsemppaus huutoineen!! 

Tästä lähtee
 Esimerkkejä aterioista:












Hiestä märkänä ZWOW#14 treenistä, skål på den saken!!!

Näillä eväillä jatketaan ja jossain vaiheessa taas kiipeily liittyy arkipäiväiseen elämääni, kun on taas rahaa.

- Sara

1 comment:

  1. Hyvältä näyttää, niin kroppa kuin pöperöt :) Olen seurannut Zuzkan ohjelmia pitkään, neissä, mutta en vielä juuri toteuttanut. Laiska mikä laiska.

    ReplyDelete