Tuesday, January 15, 2013

Jalkoja koristaa...

....uudet Miurat.


Kiipeilyareenalla pikkasen alennusmyynnit käynnissä. Ja eilen lähti mukaani La Sportivan ihanaiset 35koon miurat. Ja hyvin tuntuivat toimivan, vaatii kyllä totuttelua, niissä ei nääs kävellä ja Pythonit jotka minulla on ovat kokoa 35 1/2, nämä Miurat vähän napakammat. haha
Vielä jos Futurat ja/tai Shamanit hankkisi niin olisi taas vähän seinä tossuja.

Kiipeilyhousuja kovasti yritin myös metsästää mutta joko ne eivät menneet vyötäröltä kiinni tai sitten olivat ihan liian hiphopish. Että niiden metsästys jatkuu.
Eiliset kiipeilyt menivät hyvin. Tuli vähän kestävyystreeniä tehtyä ihan sattumalta. On-sightasin 29 metrin seinän uuden pinkin 5b. Ihana. Ja sitten lähdin on-sightaamaan saman seinän keltaisa 5b mutta kun seinä ryhtyi negatiiviseksi aloin vähän friikkaamaan ja lähdin käyttämään myös liloja otteita. Ajattelin että kunhan menen ylös asti niin seuraavan kerran sitten puhtaasti.

Rocktopia muutenkin on minulle pikkuinen mörkö ja varsinkin tuo vasemman puoleinen osuus seinästä. En ollut sitä eiliseen mennessä koskaan kiivennyt ylös asti. Olen pelkästään oikeaa reunaa ja keskiosaa mennyt ylös asti. Minun on hyvä harjoitella monipuolisesti erilaisilla seinillä koska pelkään heti, jopa yliksessä, jos on uudenlainen seinä. Tapanilassa pelkäsin kiipeilyä. Nyt olen siellä sitten enemmän kiivennyt. Liidaamaan en välttämättä siellä lähtisi. Kuukauden päästä odottaa sitten kiipeilyreissu Klätterverketiin Tukholmaan. Saa nähdä miten hienosti siellä friikkailen. Ja he sitten miettivät että minkäslaisia kummajaisia tuolta Suomesta oikein tulee tänne, ja kutsuvat itseänsä mukamas kiipeilijöiksi.

Aki. H. meinasi että campus treeniä olisin tehnyt. Se ei minulle ole tuttua mutta HIT board training sitten onkin jo vähän tutumpaa ja sitä voisin kuvitella tekeväni ihan treeninä. Valitettavasti Kiipeilyareenalla ei ole HIT boardia mutta Adventure Partnersin omalla cavella on, ja siellä pääsinkin jo sitä kokeilemaan. Hauskaa oli ja kuulemma parempi sormille kun campus treeni.

Tässä vähän video demonstraatiota siitä:


 Hyviä treenejä kaikille!

- Sara

1 comment:

  1. Miurat on hyvät, harmi ettei itelle ollut tuossa alessa kokoja.

    On se keltainen vähän tiukempi kuin pinkki, mutta greidinsä mukainen, koska mäkin sen olen on-sightina mennyt.

    Hauskannäköinen treeni, tuollainen setti on ainakin TK:lla Tampereella.

    ReplyDelete